Μ. Ζιώγας: Μόνο νίκη με Αίαντα

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον έχει η 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, αλλά εκείνο που ξεχωρίζει είναι το Διαγόρας-Αίας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 3 μ.μ., στο γήπεδο του Στεφανοβικείου.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο Αίας είναι μοναδική ομάδα που κέρδισε στο φετινό πρωτάθλημα τον Διαγόρα, επικρατώντας στον α’ γύρο με 3-1. Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ζιώγα, προπονητή της ομάδας του Στεφανοβικείου, αυτό δεν είναι κάτι που απασχολεί τους παίκτες του, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ένα βαθμό πίσω από την κορυφή στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλός μας. Δεν σκεφτόμαστε ότι ο Αίας είναι η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει φέτος τον Διαγόρα. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Διαθέτουμε καλή ομάδα και θέλουμε να το δείξουμε για μία ακόμη φορά μέσα στο γήπεδο».

Στον Διαγόρα, ο κ. Ζιώγας «πονοκεφαλιάζει» για τις απουσίες του Τάσου Κυριάκου και του Βαγγέλη Βουραζέρη, οι οποίοι αποβλήθηκαν στον αγώνα με τη Δήμητρα. Ο πρώτος αποτελεί το… μυαλό της ομάδας και είναι αυτός που εκτελεί όλες τα «στημένα», ενώ ο δεύτερος είναι ο βασικός τερματοφύλακας. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο 17χρονος Στέλιος Τσιότρας, που μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, ύστερα από την αποβολή του Βουραζέρη.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις