Κόντρα στη Σκιάθο ο Γ.Σ. Αλμυρού

Σήμερα Σάββατο και όχι την Κυριακή, όπως συνηθίζεται στην Σκιάθο, θα γίνει η συνάντηση του τοπικού Γυμναστικού Συλλόγου και του αντίστοιχου του Αλμυρού. Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι θα μεταβούν στο νησί σήμερα, όπου και θα διανυκτερεύσουν μετά τον αγώνα. Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Σκιάθου.

Οι προπονητές του Γ.Σ. Σκιάθου Δημήτρης Χαρανάς και Κώστας Κρίτσαλος βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να έχουν ξανά στη διάθεσή τους τον Δημήτρη Παντέρα και τον Παναγιώτη Παπαδάκη, καθώς ανάρρωσαν από τον τραυματισμό που τους ταλαιπωρούσε. Μάλιστα ο πρώτος επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

Η σύνθεση του Γ.Σ. Σκιάθου είναι η παρακάτω: Χαρανάς, Κρίτσαλος, Δημοράγκας, Τζούμας, Κασαρτζιάδης, Δελημανώλης, Τσιμπλιαράκης, Μπουρτζίκας, Κατσαμπάς, Γραμματικός, Λεκάι, Κόντος, Σβίγκος, Παντέρας, Παπαδάκης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Γ.Σ. Αλμυρού διάγει εξαιρετική πορεία στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ. Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική έφυγε «αλώβητος» από την Αγριά κερδίζοντας με 83-80, αποτέλεσμα που τον εδραίωσε στη δεύτερη θέση του πίνακα. Ασφαλώς το ίδιο θέλει να επαναλάβει και σήμερα όντας το φαβορί του αγώνα.

Ο Θέος ξεπέρασε τη θλάση που είχε υποστεί και λογικά θα παίξει, όπως και ο Τοκατλίδης που αποθεραπεύτηκε από τη «λαβωμένη» του μέση. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Βαλαμούτης για προσωπικούς λόγους.

Υπό τις εντολές του Γιάννη Στεργιόπουλου βρίσκονται οι Κατσούλης, Καλόγηρος, Μαμούρας Θ., Παπούλιας, Παπαβαΐτσης, Μαμούρας Π., Παπακωνσταντίνου, Βλήτσιος, Μυλωνάς, Χατζής,  Κοντοστάθης, Γώγουλας, Τοκατλίδης και Θέος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις