Οι “19” του Ράτκο Ντόστανιτς για το ματς με τον Αστέρα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας. Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν χαλαρή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού και στη συνέχεια ο κ. Ντόστανιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή της ομάδας για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Εκτός αποστολής είναι ο Βασίλης Ρόβας, που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε στο ματς με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Την 19μελή αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης,Χρήστος Καρτσαμπάς, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Νίκος Παπαδήμας, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Νέτι Μέτσε, Φάμπιο Ταβάρες, Λόρι Κέρι, Κώστας Δεμηρτζόγλου, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Αλέξα Βουκομάνοβιτς και Λάζαρος Μαντζίρης

Να σημειώσουμε πως το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και διοίκηση) θα παραστούν στην Ενιαία εκδήλωση της κοπής πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις