“Προευλαύνει” και περιμένει… ο Ρήγας, 2-5 πέρασε από Αγ. Άννα

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, ο πολύ καλύτερος Ρήγας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 5-2 επί της Αγίας Άννας στο “Ολίμπικο”,  σε αναμέτρηση που εν πολλοίς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 4-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Έτσι η ομάδα του Βελεστίνου έκανε το καθήκον της και περιμένει το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι κορυφής, Διαγόρα- Αία Σούρπης, που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής στο Στεφανοβίκειο. 

Πολύ γρήγορα προηγήθηκαν στο σκορ οι παίκτες του  Ρήγα και μάλιστα με δύο γκολ. Σε καμία περίπτωση δεν παράτησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, που  πέτυχαν το δικό τους δεύτερο τέρμα λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικότερα στο 8’ από σέντρα του Σπαθή ο Σέττος έκανε το σουτ, από κόντρα η μπάλα στρώθηκε στον Πάσχο που έκανε το 0-1.

Στο 11’ ο Σπαθής εκτέλεσε το φάουλ, ο Πάσχος έκανε την κεφαλιά, απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας Αιντίνι, η μπάλα όμως έφτασε στον Γκάγκα που έκανε το 0-2 για τον Ρήγα.

Στο 16’ ήταν η σειρά της Αγίας Άννας να σκοράρει, όταν Ζαρίφης έκανε την κάθετη πάσα στον Θωμά Ζάγκα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και από δεξιά πλάσαρε εύστοχα για να κάνει το 1-2.

Στο 31ο λεπτό είχαμε το 1-3 μετά από σέντρα του Νασιακοπουλου και κεφαλιά του Πάσχου και στο 39 με αυτογκόλ του Χατζητρακόσια, που προσπάθησε να διώξει με το στήθος την μπάλα από σέντρα του Σέττου, είχαμε το 1-4.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έκλεισε στο 42’ σε προσπάθεια του Σφάκα και χέρι του Σπαθή, που καταλογίστηκε ως πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Τσιουρελης, κάνοντας το 2-4.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό 2-5 (52’), όταν από σέντρα του Γάρου ο Πάσχος με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αιντίνι, Θ.  Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμερης, Σ.  Τσιουρέλης (54’ λ. τρ. Σπ. Ζάγκας), Σφάκας (77’ Κριτσίνης), Ζαρίφης (70’ Πανόπουλος), Αντωνίου (82’ Ζαφειρίου), Κ.  Τσιουρέλης, Χατζητρακόσιας.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκαγκας, Σπαθής (87’ Μασούρας), Καρλιάμπας, Αλεξίου (82’ Σουγγάρης), Πάσχος (77’ λ. τρ.  Σταμάτης), Τσιαντής, Γάρος, Νασιακόπουλος (79’ Αραμπατζής), Σέττος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις