Συνέχεια στις νίκες με “πεντάρα”… για την Αγ. Παρασκευή

Από νωρίς “καθάρισε” το εντός έδρας παιχνίδι η Αγία Παρασκευή,  που βρέθηκε να προηγείται 3-0 στο ημίχρονο της αναμέτρησης που είχε τελικό σκορ το 5-1, το οποίο διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ που σημείωσαν οι παίκτες του Μαγνησιακού.

Καλύτερη η ομάδα του Στ. Μαλακασιώτη, έφτασε δίκαια στη νίκη απέναντι στο νεανικό κι αδύναμο σύνολο του Μαγνησιακού. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα της Αγ. Παρασκευής, που δείχνει να ανακάμπτει, μετά από ένα κακό διάστημα με συνεχόμενες ήττες.

Πρόσωπο του αγώνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Σιόβας, που πέτυχε τρία γκολ (τα δυο από ασίστ του Ρακή), είχε ένα δοκάρι και μια ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Σιόβας άνοιξε το σκορ στο 32’  με πλασέ, μετά από ασίστ του Ρακή,  στο 35’ ο Μαστακούλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 42’ και πάλι ο Σιόβας από ασίστ του Ράκη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του α’  ημιχρόνου.

Στο 67’ ο Σιόβας πέτυχε το τρίτο προσωπικό τέρμα, από σέντρα του Κατσαγεωργίου, διαμορφώνοντας το 4-0 και στο 72’ ο Μαστακούλης από ασίστ του Σιόβα έκανε το 5-0.
Με προβολή του Τάρε από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλείου κι αδυναμία των παικτών της Αγίας Παρασκευής να απομακρύνουν την μπάλα,  διαμορφώθηκε το τελικό 5-1

Ο Χρόνης στο 52 ‘ με σουτ κι ο Σιόβας στο 78’ με κεφαλιά, σημάδεψαν τα δοκάρια του Μαγνησιακού, στις καλύτερες από τις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων, που θα μπορούσαν να έχουν ανεβάσει ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Χρόνης, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Πάσα (65’ Μαρμαρινός) , Μαστακούλης (65’ Παπαδήμας), Τσίλογλου (70’ Αναστασιάδης), Ρακής (65’ Τρίμης), Σιόβας, Κατσαγεωργίου.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Οικονόμου (75’ Κολημήτρας), Βασιλείου, Γκαμαλέτσος, Τάρε, Χριστοδούλου (46’ Μπαλλάς), Κωστής, Ζενούνη, Μυλωνάς, Θεοδωροπουλος (70’ Νταφόπουλος), Μαγιόγλου (46’ Κρανιάς)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις