Με όλα του τα “όπλα” ο Ολυμπιακός με Στυλίδα (pregame)

Έτοιμος για το σημερινό παιχνίδι με την Στυλίδα εκτός έδρας δηλώνει ο Ολυμπιακός Βόλου, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους «ερυθρολεύκους». Το ματς θα αρχίσει στις 15.00, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. το βολιώτικο συγκρότημα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο, οφείλει να το αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν μια ομάδα, που θέλει να λέει πως είναι το «αφεντικό» της κατηγορίας. Πάθος, ενέργεια, δύναμη, αυτοματισμούς. Κανείς στην ομάδα δεν υποτιμά την Στυλίδα και το γεγονός ότι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, περιμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που «μάχεται» για την παραμονή στην κατηγορία και θα κάνει τα πάντα για να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Πανέτοιμος ο Μάντζιος
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού το Σάββατο το πρωί με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου. Στη προπόνηση έδωσαν το «παρών» όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τον Περικλή Αμανατίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Είναι δεδομένο, πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Θησέα. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία στην ενδεκάδα των Βαγγέλη Μάντζιου και Άρη Λώττα, ενώ το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει, ως βασικός και ο Αντώνης Ζγκούρι. Στην αμυντική διάταξη δεν αναμένονται αλλαγές.
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολακάκης, Μαργαρίτης, Καναβός, Κόλα, Ριζογιάννης, Ρόκας, Λώττας, Πατσής, Ναζίμ, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρη, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Φλίγκος και Μάντζιος. Από αυτούς τέσσερις θα μείνουν εκτός 18αδας λίγο πριν την αναμέτρηση.

Πάνοπλη η Στυλίδα
Η Στυλίδα έχει τέσσερις ήττες στο γήπεδό της, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, πως πέρασαν με νίκη από την έδρα της ομάδας της Φθιώτιδας οι άλλες τρεις ομάδες της Μαγνησίας (Νίκη, Αλμυρός και Θησέας).
Ο αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» θα είναι ενισχυμένος, καθώς ο προπονητής Κώστας Αλεξίου θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς (Βαρυπάτης, Μάγιος, Καββαδίας), επιστρέφουν ποδοσφαιριστές που εξέτισαν την ποινή τους (Α. Κουφιώτης, Τέγος), ενώ θα παίξουν και οι νεοαποκτηθέντες (Ακασού, Ντάγκλας Αλμέιντα, Ντύλαν και Τσάρλς Τάι).


Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Πέρα από τα άτομα που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα, στη Στυλίδα θα βρεθούν, ως συνήθως και οι Austrian Boys, οι οποίοι διοργανώνουν εκδρομή. Η αναχώρηση για την Στυλίδα θα γίνει σήμερα στις 13:00 από τα γραφεία του συνδέσμου.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ανδρέας Βλάχος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, με βοηθούς τους Αντώνη Κάλλη και Στέφανο Κυριακόπουλο, επίσης από την Ανατολική Αττική. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.
Ο Βλάχος είναι αξιολογημένος διαιτητής Φούτμπολ Λιγκ, έχοντας «σφυρίξει» φέτος τρία παιχνίδια στην Β’ κατηγορία και επτά στην Γ’ Εθνική. Φέτος είχε διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ιτέα με τον Αστέρα, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 2-0 στις 18/11/2018.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις