Νίκη πάση θυσία για Αλμυρό με Οικονόμο (pregame)

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι αυτό ανάμεσα στους Γ.Σ. Αλμυρού και Οικονόμο Τσαριτσάνης, το οποίο διεξάγεται σήμερα στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Οι Αλμυριώτες θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» για να σταματήσουν το αρνητικό τους σερί και να μη μπλέξουν σε περιπέτειες. Στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές μετρούν μία νίκη (και αυτή «χαρτιά» επί της Αναγέννησης), μία ισοπαλία και έξι ήττες. Έτσι, οπισθοχώρησαν στην 6η θέση του 4ου ομίλου με 23 πόντους, ενώ ο αυριανός τους αντίπαλος κατέχει την 8η θέση με 20 βαθμούς.
Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και όπως είναι λογικό δεν θέλουν να μειωθεί αυτή η διαφορά, αλλά να αυξηθεί. Σαφώς και μπορούν να κερδίσουν τον Οικονόμο, όπως είχαν κάνει και στον α’ γύρο (με σκορ 3-1 μέσα στην Τσαριτσάνη).
Μία σημαντική απουσία θα έχει ο ΓΣΑ στον αυριανό αγώνα. Ο Παναγιώτης Κοντοβάς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες την περασμένη Κυριακή στο εκτός έδρας ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων. Έτσι, ο έμπειρος επιθετικός τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.
Τη σημερινή συνάντηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Μιχούλιας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Αργύρη Νταβέλα, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την ΕΠΣ Πιερίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις