Για νέο “τρίποντο” με Καραϊσκάκη ο ΝΠΣ Βόλος

Στην Άρτα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο ΝΠΣ Βόλος, για την 16η αγωνιστική, πρώτη του δευτέρου γύρου, του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν πραγματοποιήσει έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, καθώς με 38 βαθμούς κατέχουν την 1η θέση της βαθμολογίας με τον εντυπωσιακό απολογισμό 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, αυτή από τον Ηρακλή στη Νεάπολη. Έχουν αποσπαστεί εννέα βαθμούς από τη δεύτερη της κατάταξης Κέρκυρα και είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Ο Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καραγκιολίδη, Κότο και Ρούσσο, που είναι τραυματίες, ενώ επιστρέφουν οι Φράγκος και Πίσπας, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.
Η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε χθες στο πρωί και στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Μεταξύ αυτών είναι και αυτό του Θωμά Βασιλείου, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την ΕΠΟ. Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Χουάν Φεράντο είναι οι: Μπουργάνης, Πίτκας, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κόκκορης και Βασιλείου.
Στον Καραϊσκάκη δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη να αρχίζει να έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του, για το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τους πρωτοπόρους. Κάποιοι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις τελευταίες ημέρες συνήλθαν και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από την ΕΠΣ Δράμας θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι, με βοηθούς τους Κώστα Τσακίρη και Παναγιώτη Κουβαλάκη, επίσης από την ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Ματσούκας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Κώστας Κωνσταντάκης από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις