Τα βλέμματα στην… μάχη της Τούμπας

H μεγάλη ώρα του ντέρμπι έφτασε. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται σήμερα στη… μάχη της Τούμπας με φόντο το πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19.30.

Ο γηπεδούχος Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του έχοντας ως μοναδικό πρόβλημα τον Χοσέ Κάνιας, ωστόσο στην αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε κανονικά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για το ντέρμπι και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Ομάρ, Ανδρούτσο, Μεριά και Σολδάνο.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Για τον Ολυμπιακό ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις