Για τη 12η σερί ΝΙΚΗ κόντρα στον φορμαρισμένο Αστέρα (pregame)

Τον Αστέρα Ιτέας υποδέχεται σήμερα (10/02) η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς θέλει να πετύχει την 12η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και να διατηρήσει, στη χειρότερη περίπτωση, τη διαφορά των τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό Βόλου, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με το Μακρυχώρι, ενώ αντίθετα επιστρέφει τόσο ο Χρήστος Καρτσαμπάς που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και ο Αλέξης Τσεμπερίδης, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας, μετά την πλήρη ανάρρωσή του από τη θλάση στην γάμπα.

Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πως το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Ιτέας δεν θα είναι εύκολο καθώς πρόκειται για μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος η οποία μετρά οκτώ νίκες στους εννέα τελευταίους αγώνες. Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς έχουν δείξει πως διαθέτουν τη στόφα του πρωταθλητή και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε καταστάσεις που η πίεση είναι μεγάλη, διατηρώντας τη συγκέντρωση και την προσήλωσή τους στο πλάνο του προπονητή. Μπορεί η επίθεση της ομάδας να βγάζει “φωτιές”, όντας η πιο παραγωγική στην κατηγορία με 49 γκολ, όμως και η άμυνα δείχνει φτιαγμένη από γρανίτη καθώς η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις τέσσερις φορές. Να σημειώσουμε πως η Νίκη Βόλου δεν έχει δεχθεί τέρμα στο Πανθεσσαλικό.

Η αποστολή της ομάδας

Την 19μελή αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης,Χρήστος Καρτσαμπάς, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Νίκος Παπαδήμας, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Νέτι Μέτσε, Φάμπιο Ταβάρες, Λόρι Κέρι, Κώστας Δεμηρτζόγλου, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Αλέξα Βουκομάνοβιτς και Λάζαρος Μαντζίρης

Να σημειώσουμε πως το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα (προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και διοίκηση) θα παραστούν στην Ενιαία εκδήλωση της κοπής πίτας του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

12ος παίκτης ο κόσμος της

Δυναμική αναμένεται να είναι η συμπαράσταση του κόσμου στο σημερινό (10/02, 15:00) παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Ιτέας. Στον κόσμο της Νίκης υπάρχει ξεσηκωμός και το Πανθεσσαλικό αναμένεται να φορέσει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί την ομάδα που φιγουράρει άξια στην κορυφή του πρωταθλήματος, προσφέροντας παράλληλα και όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα. Σ’ αυτήν την προσπάθεια βοηθάει και η κίνηση της διοίκησης να επιτρέψει την δωρεάν είσοδο των γυναικών αλλά και των παιδιών έως την ηλικία των 18 ετών.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει ο Αδάμος Κουκούλης από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη και Γιώργο Πατέτσο, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο Κουκούλης είναι νέος διαιτητής στους πίνακες της Γ’ Εθνικής και αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι στο οποίο «σφυρίζει» φέτος. Για πρώτη θα διευθύνει ματς της Νίκης στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις