Πέρασε και από την Άρτα ο ΝΠΣ Βόλος

Άλλους τρεις βαθμούς πήρε η ομάδα του Χουάν Φεράντο οδεύοντας προς τη Σούπερ Λίγκα, καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Α.Ε. Καραϊσκάκης με 1-0 την Κυριακή (10/2) για τη 16η αγωνιστική της Β’ Εθνικής και με 41 βαθμούς είναι στο +11 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Μόνο με… χαρακίρι, λοιπόν, φαίνεται ότι δεν θα πάρουν την άνοδο οι Βολιώτες, με τους Αρτινούς από την πλευρά τους να μένουν στους 18 πόντους και την 11η θέση, όντας στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς, σε δύο χρόνους μάλιστα, με τον Πίτου Γκαρσία στο 14′ να πιάνει προς τα πίσω την κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτου και τον Μπουργάνη να διώχνει σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» εξουδετέρωσε και το σουτ του Ψιάνου, με τον ΝΠΣ Βόλο να απειλεί ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Ντεντάκης σέντραρε και ο Λούκας πλάσαρε από κοντά, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 23′ ο Ηλιόπουλος σούταρε και ο Στεφανάκος έδειξε τα αντανακλαστικά του, ενώ στο 25′ Τζιώρας και Ψιάνος συνεργάστηκαν, η μπάλα κατέληξε στον Βουκμίροβιτς και το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος ήταν για λίγο άστοχο.

Στο 29′ καταλογίστηκε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους για αντικανονικό μαρκάρισμα του Καπία, που έφερε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Αρτινών, με τον Πίτου Γκαρσία στο αμέσως επόμενο λεπτό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στο 51′ ο Ψιάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Τζιώρας έκανε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ, με τις καλές φάσεις να απουσιάζουν από εκεί και πέρα για πολλή ώρα.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 82′ για να καταγραφεί μια αξιοσημείωτη ευκαιρία και αυτή ήταν για λογαριασμό των «πράσινων», με τον Μπαντέ να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πουλικίδης του Συνδέσμου Δράμας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Τσακίρη και Κουβαλάκη.

Κίτρινες: 19′ Μασούρας, 29′ Χούσος, 74′ Παναγιώτου – 32′ Ηλιόπουλος, 43′ Πέντα 50′ Γκαλίτσιος, 54′ Δημόπουλος.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας (62′ Μπαντέ), Ροντρίγκεθ, Παντίδος, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος (72′ Γυφτοκώστας), Βουκμίροβιτς, Τζιώρας.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Nτεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Καμπαγέρο (80′ Bασιλείου), Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Λούκας Γκαρσία (55′ Eνγκουέμ), Ηλιόπουλος, Μάντζης.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις