Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 16ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Εναλλαγή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα  είχαμε  με την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής,  η οποία περιείχε ένα ντέρμπι κορυφής, μεταξύ του Διαγόρα και του Αίαντα Σούρπης, όπου η ομάδα του Στεφανοβικείου με ανατροπή στο σκορ πήρε νίκη κορυφής (2-1), καθώς σε συνδυασμό με το αναπάντεχο ισόπαλο αποτέλεσμα, για  την ως χθες πρωτοπόρο Δήμητρα, που έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή στον βραδινό αγώνα στο Βασδέκειο, ο Διαγόρας βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στη βαθμολογία ακολουθούν η Δήμητρα (38β.), ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Διαγόρα (39β.)  και οι Ρήγας κι Αίαντας Σούρπης με (37 β.) στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με την ομάδα του Βελεστίνου όμως να έχει παιχνίδι λιγότερο αυτό με τη Σκιάθο.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ο Ρήγας Φεραίος πέρασε άνετα από την Αγία Άννα με σκορ 5-2 έχοντας πετύχει τα τέσσερα τέρματα στο α’ ημίχρονο,  η Ακρόπολη επικράτησε στην έδρα της επί των Μυρμιδόνων με 6-2 σε μία αναμέτρηση το σκορ τις οποίας τα λέει όλα. Ο Σαρακηνός με 2-0 πήρε τη νίκη απέναντι στον Πρωτεσίλαο στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν πολύ καλή Παρουσία.

Η Αγία Παρασκευή επικράτησε με μεγάλη άνεση επί του Μαγνησιακού (5-1) στην έδρα της και τέλος ο Πύρασος επανήλθε στις νίκες μετά την 8η αγωνιστική, επικρατώντας 2-1 στη Σκιάθο επί της τοπικής ομάδας που  απλά μείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα, έχοντας όμως και δυο δοκάρια.

Κλείνοντας να επισημάνουμε ότι την επόμενη, 17η αγωνιστική, έχουμε ακόμα δυο σούπερ ντέρμπι κορυφής, αφού οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διασταυρώνονται μεταξύ τους. Στην Ευξεινούπολη, Δήμητρα- Αίας και στο Βελεστίνο, Ρήγας- Διαγόρας, σε δυο ματς που θα είναι επίσης πολύ σημαντικά, ως προς την έκβαση του πρωταθλήματος!

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
Αγία Παρασκευή-Μαγνησιακός   5-1
Αγία Άννα-Ρήγας Φεραίος   2-5
Ακρόπολη-Μυρμιδόνες    6-2
Σαρακηνός-Πρωτεσίλαος   2-0
Σκιάθος- Πύρασος 1-2
Διαγόρας- Αίας 2-1
Ηρακλής- Δήμητρα 0-0

Η βαθμολογία

*Αγώνας λιγότερο για Ρήγα-Σκιάθο

Η επόμενη 17η αγωνιστική
Δήμητρα- Αίας
Μαγνησιακός – Ηρακλής Β.
Ρήγας Φ.- Διαγόρας
Μυρμηδόνες- Αγ. Παρασκευή
Πρωτεσίλαος – Αγ. Άννα
Πύρασος- Ακρόπολη
Σκιάθος- Σαρακηνός

Τα ρεπορτάζ της Αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για τη 6η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
Ο Αίας… “καθάρισε” από νωρίς
Με νέο προπονητή… “έσπασε το ρόδι”  ο Μαγνησιακός
Δίκαια κι απλά… ο Διαγόρας επικράτησε της Σκιάθου
Νίκη… ψυχολογίας για Πύρασο
Για τους γηπεδούχους… νίκη κορυφής, στο ντέρμπι της Αγ. Παρασκευής
Πλούσιο θέαμα… ένας νικητής, στο Αγ. Άννα- Ακρόπολη
Νίκη εκτός έδρας για Δήμητρα… ένταση «εντός έδρας» για Ρήγα

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις