Ο κατήφορος συνεχίστηκε για Αλμυρό, έχασε 1-0 από Οικονόμο

Σπουδαία νίκη με 1-0 πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επί του Γ.Σ. Αλμυρού στο «Αθανάσιος Ραγάζος». Ο ΓΣΑ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο 4’ «άγγιξε» το γκολ, όμως το σουτ του Γκίκα μετά από εκτέλεση φάουλ, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Νούσα. Στο 8’ ο Σταυράκης εξουδετέρωσε σουτ του Καραλούλη από καλή θέση, για να γίνει στο 14’ στο 0-1. Σκόρερ ο Σωτήρης Χάμος με διαγώνιο σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αλμυρού πίεσε για να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητική για την αντίπαλη εστία.

Η Τσαριτσάνη θα μπορούσε να «κλειδώσει» την νίκη σημειώνοντας και ένα δεύτερο τέρμα. Στο 53′ ο Μουλτσιάς άνοιξε τη μπάλα, προ του Σταυράκη, ενώ στο 65′ με κεφαλιά ο Τσακάλι έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σταυράκης νίκησε σε τετ α τετ τον Ντούφα.
Διαιτητής: Μιχούλιας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος – Ντάβελας (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Στουρνάρας, Παπακώστας-Καλφούντζος, Καραλούλης, Ντούφας, Γανός.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Δημηνάς (46’ Λουκάς), Ναουμίδης (73’ Παπακώστας), Βέργος (74’ Ματθαίου), Αλεξανδρής, Στουρνάρας, Τζοβάρας (46’ Τσελεπής), Γκίκα, Αναστασίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Νούσιας, Καλφούντζος (38’ λ.τρ. Περτζιόνι), Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (78’ Ντούφας), Μουλτσιάς (64’ λ.τρ. Χατζής), Μπαλογιάννης (81’ Γανός), Γκαμπέτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις