Ο Πύρασος βρήκε νίκη… στη Σκιάθο

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Πύρασο που επικράτησε στη Σκιάθο με 2-1. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου,  στις καθυστερήσεις του αγώνα μείωσαν οι γηπεδούχοι.

Τρία δοκάρια είχαμε συνολικά στην αναμέτρηση, δύο καταγράφονται στο ενεργητικό των γηπεδούχων, ένα στους φιλοξενούμενους που έκαναν την πρώτη τους νίκη μετά από την 8η αγωνιστική.

Στο 12ο λεπτό οι παίκτες του Πυράσου άνοιξαν το σκορ, όταν ο Φούκης έκανε την παράλληλη σέντρα, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο επερχόμενος Κάμπας με πλασέ έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων.

Με τη συμπλήρωση του 45λεπτου, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, μετά από συνδυασμό ο Κάμπας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο παίκτης του Πυράσου με μονοκόμματο σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Σκιάθου.

Στο 78’ ο Γιοβάνης έκανε μπαλιά στη πλάτης της άμυνας προς τον Γκαμπα κι αυτός έβγαλε την παράλλη σεντρα που βρήκε τον Δανιλόπουλο αμαρκάριστο που δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το πρώτο γκολ (όπως κι ο Γκάμπας), με τη νέα του ομάδα κάνοντας ταυτόχρονα το 0-2.

Στο 70 οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος, όταν βγήκαν στην αντεπίθεση τρεις με έναν, όμως ο Φούκης δεν μπόρεσε να βρει συμπαίκτη του κι ετσι περασε αναξιοποίητη πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν δυο φορές κοντά στην επίτευξη του τέρματος, αρχικά με τον Νασιάκο που δοκίμασε σουτ κι έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών του Πυράσου, σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση.

Ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία έχασαν οι Σκιαθίτες, σε μπαλιά από σέντρα του Αλικά ο Μιστάκου έκανε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι κι έξω.

Τελικά ότι δεν κατάφεραν οι παικτες της Σκιάθου νωρίτερα, ήρθε με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όταν ο Νασιάκος δοκίμασε σουτ απο το ύψος της περιοχής η μπάλα χτύπησε και στα δυο δοκάρια, πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας του Πυράσου.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τάκος, Τάσσος (82’ Μαντούδης), Αλ. Τζελαί, Τουρναβίτης, Νασιάκος, Γ. Γκιαουράκης, Μανωλιός (76’ Χρ. Τζελαί), Αϊντίνι (50’ Δ. Γκιαουρακης), Άλικα, Ντ. Πρίφτι, Μιστάκου (76’ Τσότσι)

ΠΥΡΑΣΟΣ:  Τσιλίγκος, Σιαμέτης (60’ Τσάκαλος), Στεργίου (72’ Γ. Τσάμης), Αποστόλου (85’ Στατζούρης), Δ. Τσάμης, Τσορμπατζής, Γκάμπας (78’ Βλαχόπουλος), Γιοβάνης, Δανιλόπουλος, Ζαχαράκης, Φούκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις