Ισοπαλία σαν ήττα… για την Δήμητρα με Ηρακλή Β.

Αν και ήταν καλύτερη η Δήμητρα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή με τον οποίο παρέμεινε στο 0-0 στην βραδινή κυριακάτικη αναμέτρηση που έγινε στο Βασδέκειο.

Επηρεασμένη από τις απουσίες, αλλά και από το γκολ που δεν ήρθε γρήγορα,  οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά έδειξαν ότι δεν είχαν καθαρό μυαλό, αγχώθηκαν κι απώλεσαν κλασικές ευκαιρίες.

Φυσικά απέναντί τους είχαν κι έναν τερματοφύλακα που επενέβη εξαιρετικά, όποτε χρειάστηκε, αλλά και μία ομάδα που υπό τις οδηγίες του Βασίλη Πανόπουλου τακτικά στάθηκε πάρα πολύ καλά και πήρε δίκαια το βαθμό της ισοπαλίας, από έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.

Με Παπαδόπουλο και Κακλιά χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες στο α’ μέρος για την ομάδα της Ευξεινούπολης, για την οποία υπήρξε ακυρωθέν γκολ με τον Κρανά στο 25’. Ο ίδιος παίκτης είχε κι εξαιρετικό σουτ το οποίο απέκρουσε, επίσης, εξαιρετικά ο Πολυμέρου.

Από το 75’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, με δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Ίμπρα.

Ο Στεφανής που πέρασε σε θέση σέντερ-φορ στα τελευταία λεπτά για τη Δήμητρα, έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες στο 85’ κι 88’, στις οποίες πλάσαρε αδύναμα και νικήθηκε από τον Πολυμέρου, όπως συνέβη και στο 95’, στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Παπαδόπουλος πλάσαρε κι αυτός αδύναμα με το αριστερό, για να αποκρούσει σωτήρια για την ομάδα του ο Πολυμέρου.

Από την άλλη πλευρά, Παπαϊωάννου και Ίμπρα είχαν δυο πολύ καλές στιγμές. Σε σουτ του πρώτου ο Μπράνος έκανε εξαιρετική επέμβαση στο “παραθυράκι” της εστίας του  και σε κάθετη του Δημητρίου ο Ίμπρα δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να κάνει το γκολ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Αλ. Γκίκας, Γκάγκας, Στρούγκης, Τσαντόπουλος, Καραλής, Τανός, (85’ Τσουκάλης), Δημητρίου, Παπαϊωάννου (82’ Κικίδης), Πετρόπουλος, Ιμπρα.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Καψιώτης, Μπαράκου, Νικηφοράκης, Στεφανής, Β. Τσάτσος (75’ Παυλίδης), Κρανάς, Τιμπλαλέξης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Κακλιάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις