Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 16ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)  

Συναρπαστική είναι η εξέλιξη του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας, όπου με την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής έχουμε τριπλή ισοβαθμία Τοξότη, Δάφνης και Ιάσονα  Άλ. Μεριάς που συγκατοικούν στην πρώτη θέση με 32 βαθμούς, ίσως στο εντυπωσιακότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών.

Αναλυτικότερα, τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τη Δάφνη, που ηττηθηκε στο γήπεδο του Αγ. Γ. Νηλείας 3-2 απο την εξαιρετική ΑΕ 2002, που πέτυχε ακόμα μια σπουδαία νίκη, μετά τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Τοξότη, ο οποίος επικράτησε της Αγιάλου με 3-1 και καλυψε το χαμένο έδαφος, αφήνωντας ταυτόχρονα πίσω την ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου.
Πολύ σημαντική νίκη και για τον Ιάσονα Αλ. Μεριάς επί του φορμαρισμένου  Αστέρα Ριζ. (0-2) που αργά αλλά σταδιακά με σερί θετικών αποτέλεσμα των επίσης “πάτησε” κορυφή.

Η Μακρινίτσα συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της, επικράτησε κι επί του Πανιωνίου με 1-0, ο Ελευθεριακός δε δυσκολεύτηκε επί του εκ των ουραγών Πηλέα και τέλος ο Παγασητικός μετά από μια μακρά περίοδο άτυχων αποτελεσμάτων κατάφερε να κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί του Ανθ. Γαζή αυτή τη φορά, με 2-1.

Πολύ σημαντική η επόμενη αγωνιστική, όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή στο Δάφνη- Τοξότης,  αλλά και το Ιάσων- ΑΕ 2002 με την ομάδα τη; Αλ. Μεριάς να καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕ 2002, που κέρδισε τους αλλους δυο πρωτοπόρους στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
Α.Ε. 2002-Δάφνη 3-2
Αστέρας-Ιάσων Α.Μ. 0-2
Τοξότης- ΦΘ Αγχιάλου 3-1
Πηλέας-Ελευθεριακός 2-5
Παγασητικός- Ανθ. Γαζής 2-1
Μακρινίτσα- Πανιώνιος 1-0

Η Βαθμολογία *Πηλέας Ελευθεριακός Μικροθήβες έκαναν το ρεπό τους στο β΄ γύρο

Η επόμενη- 17η αγωνιστική
ΦΘ Αγχιάλου- Ελευθεριακός
Δάφνη- Τοξότης
Μικροθήβες- Πηλέας
Ιάσων Α.Μ.- ΑΕ 2002
Πανιώνιος- Αστέρας Ριζ.
Μακρινίτσα- Παγασητικός
Ρεπό: Ανθ. Γαζής

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις