Καλή παρουσία οι Βολιώτες αθλητές στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, όπου οι Βολιώτες είχαν θετική παρουσία.
Ατομική επίδοση πέτυχε ο Χρήστος Κουτσογάκης του Γ.Σ. Βόλου, ο οποίος έκανε 11.51 και τερμάτισε 6ος στο τριπλούν. Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των γυναικών μετείχε η «ομόσταυλή» του Δήμητρα Χατζηπαυλή, η οποία τερμάτισε στη 10η θέση με άλμα στα 15.23 μέτρα.
Από την πλευρά της Νίκης η Κατερίνα Κόκκαλη προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν. Εκεί κατέλαβε την 11η θέση. Ο δεύτερος «κυανόλευκος» αθλητής που έλαβε μέρος στη διοργάνωση ήταν ο Χρήστος Γκαράς, ο οποίος δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό στα 400μ. εμπόδια, αλλά έκανε ατομικό ρεκόρ
Από εκεί και πέρα το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είχε να επιδείξει δύο πανελλήνια ρεκόρ νεανίδων από τις Στέλλα Κωνσταντινίδου (400μ) και Κυριακή Φιλτισάκου (3.000μ βάδην), δύο όρια για το Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης από τις Ειρήνη Βασιλείου (400μ) και Μάκη Στεργιούλη (60μ), δύο μεγάλες επιδόσεις που μετρούν διεθνώς από την Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος με 1.94μ και τον Εμμανουήλ Καραλή στο επί κοντώ με 5.70μ,
Επίσης, πολύ καλή επίδοση σημείωσε και ο Κώστας Ζήκος στα 60μ (6.62), ενώ ο Δημήτρης Τσιάμης στο τριπλούν πήρε τη νίκη για 13η φορά στη διοργάνωση και ο Ανδρέας Δημητράκης στα 1.500μ για 10η.
Στο επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής ξεσήκωσε, όπως και η Γκούσιν το ΣΕΦ. Αφού εξασφάλισε τη νίκη με 5.70μ, ο «Μανόλο», έβαλε τον πήχη στα 5.86μ προκειμένου να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό. Αν και είχε καλές προσπάθειες δεν τα κατάφερε, αλλά έδειξε ότι σύντομα θα υπερβεί το ύψος αυτό.
Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο (δεν δόθηκε χάλκινο) πήραν οι Δημήτρης Πατσουκάκης με τον Πέτρο Χατζίου με 5.30μ, αφού είχαν ίδιες προσπάθειες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις