Με κόσμο και των δύο ομάδων το ντέρμπι Ολυμπιακός-Νίκη

Με φιλάθλους και από τις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το Κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Νίκη, το οποίο θα κρίνει πολλά, όσον αφορά τη «μάχη» της ανόδου. Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, παρουσία της διοίκησης στης Αστυνομίας και εκπροσώπων των δύο ομάδων. Τον γηπεδούχο Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Δημήτρης Πέγιος (ταμίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937) και ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Θωμάς Μακρής. Από πλευράς Νίκης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρχε ταύτιση απόψεων σε όλα τα θέματα και αποφασίστηκε να δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της Νίκης και να ισχύσει ότι στον πρώτο γύρο, όταν γηπεδούχος ήταν η Νίκη. Στους φιλάθλους και οπαδούς των «κυανολεύκων», οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στο νότιο πέταλο, θα δοθούν κανονικά εισιτήρια, τα οποία θα ζητήσει και θα παραλάβει η διοίκηση της Νίκης από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα καθίσουν στο βόρειο πέταλο (οι οργανωμένοι) και στη σκεπαστή εξέδρα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και απλών εισιτηρίων.

Αναμένεται ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης του Ολυμπιακού, με την οποία θα ενημερώνει τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για το τι ακριβώς θα ισχύσει με τα εισιτήρια του ντέρμπι.

Να τονίσουμε, πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 15.00. Η είσοδος των φιλάθλων και οπαδών της Νίκης θα γίνει από την 1η πεζογέφυρα και αυτών των φιλάθλων του Ολυμπιακού από την 3η πεζογέφυρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις