Καντούτσης: Δεν είναι εύκολο να κάνεις 12 συνεχόμενες νίκες

Ο Τάσος Καντούτσης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως οι 12 συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα, ενώ για το ντέρμπι σημείωσε πως ο στόχος της Νίκης στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Καντούτση:

«Μία ακόμη νίκη για την ομάδα μας. Από την αρχή της εβδομάδας γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε μία πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε περισσότερα γκολ και δεν απειληθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας έπεσε λίγο κι αυτό είναι λογικό. Το να έχεις δώδεκα συνεχόμενες νίκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Όμως έχουμε έμπειρους παίκτες, έμπειρο προπονητή και αυτό που μας νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να κερδίζουμε, είτε με 1-0, είτε με 5-0. Θέλαμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Θεωρώ πως δεν κινδυνέψαμε από τον Αστέρα Ιτέας αν και είχαν μία-δύο φάσεις. Αντίθετα εμείς είχαμε ευκαιρίες να αυξήσουμε τον δείκτη του σκορ.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, εμείς κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι, όπως κάνουμε κάθε φορά».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου

«Εμείς κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που θα κάνουμε και με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι να πάμε για τη νίκη όπως σε όλους τους αγώνες».

Για το αν έγινε το πάθημα-μάθημα το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου

«Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεχθήκαμε κάποια γκολ από στημένες φάσεις. Τώρα είναι διαφορετικό καθώς είμαστε πιο δουλεμένη ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις