Νίκη αναρρίχησης για τον Απόλλωνα Πόντου

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Πόντου ο οποίος κέρδισε με 3-0 εντός έδρας τον Εργοτέλη, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Football Leahue.

την 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος μετά από δύο σερί ήττες επέστρεψε στις νίκες. Στα του παιχνιδιού ο Απόλλωνας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, με συνέπεια να έχει τρεις ευκαιρίες στο 5΄, το 15΄ και το 18΄ με τους Χασομέρη, Βλάχο και Σουντουρά, χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει κάποια εξ αυτών σε γκολ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, κάτι το οποίο δεν κατάφεραν καθώς οι Πόντιοι κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 57΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν με σουτ του Κυβελίδη να κάνουν τα τέρματα τους δύο.

Οι φιλοξενούμενοι όντας πλέον πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά έψαξαν το γκολ, το οποίο θα τους έβαζε και πάλι στο ματς. Ωστόσο στο 73΄, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου, λόγω της αποβολής του Κοιλιάρα με 2η κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι έχοντας πλέον υπέρ τους το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν προκειμένου να φτάσουν σε ακόμα ένα γκολ, με το οποίο θα κλείδωναν για τα καλά την υπόθεση νίκη. Αυτό ήρθε στο 83΄ όταν ο Σουντουρά με σουτ νίκησε τον Κατσιμήτρο, για να κάνει το 3-0. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε ως είχε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις