Ήττα για τον Κένταυρο Αγριάς, 22-18 από τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, απέναντι στον πρωτοπόρο Ηλυσιακό, στον Σαββατιάτικο αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των Ιλισίων και βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με σκορ 22 – 18. Ήταν ένας αγώνας όπου το άγχος κατέβαλε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών του Κενταύρου Αγριάς, με αποτέλεσμα τα πολλά λάθη στον επιθετικό τομέα, που  φέραν τα εύκολα γκολ στις αντεπιθέσεις της ομάδας των Ιλισίων, αλλά και τα αρκετά χαμένα σουτ σε ρίψεις από τα έξι μέτρα καθώς και από τη διαδικασία των πέναλτι.

Αναμενόμενο ήταν η ομάδα του Ηλυσιακού, με τους πιο έμπειρους αθλητές σε τέτοια παιχνίδια που έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι, να πάρει από την αρχή προβάδισμα στο σκορ, κτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας και φτάνοντας στην τελική επικράτηση. Η Μαγνησιώτικη ομάδα με τις άκαρπες επιθέσεις, κατάφερε να πετύχει μόνο 5 τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και έτσι να μείνει πίσω στο σκορ με 11 – 5. Παρά την φιλότιμη προσπάθεια, των παικτών του Κενταύρου, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και την μείωση του σκορ σε 12 – 9, αυτή δεν είχε διάρκεια και έτσι η ομάδα  του Ηλυσιακού μέ ένα σερί 5 – 1 εκτόξευσε τη διαφορά στο 17 – 10 στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα του Κενταύρου με φιλότιμες προσπάθειες το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει το σκορ στο τελικό 22 – 18.

Μετά από αυτό το παιχνίδι η ομάδα των Ιλισίων γίνεται ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Για την ομάδα του Κενταύρου, με το ανανεωμένο και νεανικό ρόστερ, που από την αρχή του πρωταθλήματος, είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, απομένουν ακόμα 5 αγώνες , όπου θέλει τα θετικά αποτελέσματα για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 2-1, 4-2, 7-3, 9-3, 11-5 (ημ.), 11-6, 12-8, 17-10, 18-12, 20-14, 22-18.
Δίλεπτες: 5 – 4.   Πέναλτι: 4/4 – 3/5

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ναπολέων Κρεμόνας): Τσέτσος, Αστέρης 3, Λάγιος, Λάλας 4, Πορτογλής, Σοκόλης 2, Τριανταφύλλου 2, Κορράς 2, Διαμαντάκος, Μίχος 7, Σικιαρίδης, Μιχάκης, Μάνθος 2, Καλλονιάτης, Ζέκιος, Δήμου.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ (Σκετόπουλος) : Κρατήρας 4, Μακρής 2, Δρενοβιάδης 2, Μηλιόρδος Δ., Κίσκηρας, Αρβανιτίδης 2, Χαλκιάς, Ροδοβίτης 3, Καρανάσιος 2, Χούστης 1, Γκαμώτσος, Χιώτης 2, Κρανιώτης, Μηλιόρδος Α., Σαμαράς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις