Στην ΑΕΚ ο Σπανόπουλος της ΑΕΒΔ

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορά από τη νέα σεζόν ο 15χρονος Παναγιώτης Σπανόπουλος όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΑΕΔΒ.
Η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει το βλέμμα της στο μέλλον προχωρώντας σε ακόμα μία μεταγραφή νεαρού παίκτη, αποκτώντας τον 15χρονο Παναγιώτη Σπανόπουλο από την ΑΕΔΒ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Στις 27 Ιουλιου 2015 η ομαδα μας, Αθλητικη Ενωση Βολου Διμηνιου, ολοκληρωσε τη μετακινηση-μεταγραφη του φερελπη νεαρου αθλητη μας Παναγιωτη Σπανοπουλου στην ΚΑΕ Α.Ε.Κ. Ο Παναγιωτης Σπανοπουλος αγωνιστηκε στην ΑΕΒΔ απο το 2010, οταν και ξεκινησε το μπασκετ. Σημερα ειναι 15 ετων και βλεπει ενα ονειρο του να γινεται πραγματικοτητα. Ειναι το ξεκινημα του ταξιδιου του νεαρου αθλητη (οχι πια ΜΑΣ), στον χωρο του επαγγελματικου μπασκετ.

Η ομαδα μας, ΑΕΒΔ, καταρχην τον συγχαιρει και του ευχεται μονο επιτυχια. Ο Παναγιωτης Σπανοπουλος, εχει αγωνιστει σε ολα τα αναπτυξιακα κλιμακια του μπασκετ, τα τελευταια 2 χρονια, και φετος συμμετηχε και στην προετοιμασια της προ-Εθνικης ομαδας των Παιδων. Η επομενη χρονια θα ειναι σιγουρα δικη του, δεδομενου του γεγονοτος οτι και το 2016 θα αγωνιζεται στην κατηγορια των Παιδων. Η αποφαση για το συλογο της ΑΕΒΔ ηταν δυσκολη, μιας και για τον Παναγιωτη εδειξαν ενδιαφερον, αλλες 4 ομαδες, της Θεσσαλονικης και της Αθηνας. Ομως, δεδομενης της συνεργασιας-επικοινωνιας της οικογενειας του αθλητη και της διοικησης της ομαδας (Σ. Κατσαφουρης-Κ. Μπανιας), παρθηκε η καλυτερη αμοιβαια επωφελης αποφαση για το μελλον του Παναγιωτη. Θα θελαμε λοιπον να ευχαριστησουμε την οικογενεια του Π. Σπανοπουλου, για την σταση και την υπομονη που ειχε, κατα τη διαρκεια ολοκληρης της διαδικασιας, και φυσικα την εμπιστοσυνη που επεδειξε στην ΑΕΒΔ, οτι θα φερει εις περας την μετεγγραφη-μετακινηση του Παναγιωτη, οπως και εγινε.

Σημαντικη ηταν και η συμβολη της ΚΑΕ ΑΕΚ, δια των εκπροσωπων της κκ Σ. Δουβη (Αντιπροεδρο ΚΑΕ ΑΕΚ), και Ν. Αποστολιδη (Υπευθυνο Ακαδημιων ΑΕΚ), οι οποιοι βρεθηκαν στο Βολο για να συζητησουν και να δωσουν το στιγμα και τη διαθεση να ενταξουν τον νεαρο Παναγιωτη στην ομαδα της ΑΕΚ. Οι συνομηλιες συνεχιστηκαν επι τουλαχιστον 3 εβδομαδες γεγονος που εδειξε το ειλικρινες ενδιαφερον της Ενωσης για τον αθλητη της ΑΕΒΔ. Η συνεργασια με την ΚΑΕ ΑΕΚ, μολις αρχισε και φυσικα θα αποδωσει καρπους και για τον Παναγιωτη αλλα και για αλλους νεους αθλητες οι οποιοι θα βρεθουν στο επιπεδο, οπου μια ομαδα οπως η ΚΑΕ ΑΕΚ, μπορει να τους προσφερει ενα μελλον γεματο μορφωση, επιτυχια και επαγγελατικες απολαβες, οταν φυσικα ενηλικιωθούν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις