Φιλική νίκη για Ρήγα, 3-0 τον Μαγνησιακό στο Βελεστίνο

Ο Ρήγας Φεραίος αντιμετώπισε χθες το απόγευμα (Σάββατο, 1/8, 18.00) τον Μαγνησιακό Βόλου. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο Μαγνησιώτικων ομάδων. Ο Ρήγας κέρδισε με…

…3-0 τον Μαγνησιακό, έχοντας την κατοχή της μπάλας με το μέρος του, αλλά και δημιουργώντας τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στον αγώνα. Τα γκολ της Βελεστινιώτικης ομάδας πέτυχαν ο Ζενούνι στο 23΄, ο Μιαρίτης Ν. στο 62΄ και ο Γκάγκας στο 74΄.

Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Ρήγας
Για να μπει το πρώτο τέρμα στο χθεσινό φιλικό, έπρεπε να περάσουν 23 λεπτά. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Ζενούνι με ιδανικό κοντινό πλασέ, έπειτα από καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Σπαθή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαγνησιακού, ανοίγοντας το σκορ υπέρ της ομάδας του Ρήγα. Μέχρι και τη λήξη του πρώτου 45λέπτου, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερα να πετύχει κάποιο γκολ και έτσι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον Ρήγα να διατηρεί το προβάδισμα του ενός τέρματος που είχε αποκτήσει από το 23΄.

Πολύ καλός και στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας

Ίδιο περίπτωση και το δεύτερο ημίχρονο, όπως και το πρώτο, με το Ρήγα να πετυχαίνει τέρμα, έπειτα από 17 λεπτά. Στο 62΄ ο Τσίπης πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Μιαρίτη Ν. και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή του Μαγνησιακού, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ρήγα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε, ο Γκάγκας, με εξαιρετικό σουτ που επιχείρησε από μακρινή απόσταση, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μαγνησιακού.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Τσουμπέκος (30΄ Κεφαλάς, 60΄ Τριανταφύλλου), Χατζηαθανασίου (46΄ Πέτσης), Αποστολίδης (46΄ Γούτσιος), Βουραζέρης (46΄ Γκάγκας), Σπαθής (46΄ Μιαρίτης Δ.), Χατζής (46΄ Αλεξίου), Γουτούλης (46΄ Πάσχος), Ζενούνι (60΄ Κάρος), Γεωργατζής (68΄ Κατσόλια, 83΄ Καραβασίλης), Τσίπης (63΄ Κουσκουρίδας), Μιαρίτης Ν. (75΄ Αραμπατζής)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις