Αποχώρησε λόγω διαιτησίας ο Ολυμπιακός Π, στον τελικό ο ΠΑΟ

Με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 15 πόντους στο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Π. δεν κατέβηκαν να αγωνιστεί στο δεύτερο 20λεπτο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σφυρίγματα των διαιτητών

Ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε πριν την ώρα του, καθώς στην ανάπαυλα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημέρωσαν τους διαιτητές ότι δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον Ολυμπιακό δήλωναν εξοργισμένοι με τη διαιτησία του αγώνα, καθώς είχαν χρεωθεί με 12 φάουλ ενώ ο ΠΑΟ είχε μόλις πέντε και έτσι σε συνεννόηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους αποφάσισαν να μην αγωνιστούν.

Μάλιστα λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία που έδωσαν οι διαιτητές για την επανεμφάνιση της ομάδας, οι ερυθρόλευκοι μέσω του επίσημου λογαριασμού του συλλόγου στο twitter επιβεβαίωσαν την απόφαση τους να μην αγωνιστούν, δηλώνοντας ότι η αποστολή είχε αποχωρήσει ήδη από το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ωστόσο στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός αποχώρησε λίγο πριν τις 22:00, καθώς παρά τη διακοπή του αγώνα οι αθλητές του που βγήκαν από κλήρωση έπρεπε να περάσουν από ντόπινγκ κοντρόλ, ενώ ούτως ή άλλως η Αστυνομία κράτησε την αποστολή στα αποδυτήρια μέχρις ότου αποχωρήσει η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών.
Χρήστος Σταυρόπουλος: «Η Πολιτεία να καθαρίσει τη βρωμιά» 

Ο Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την απόφαση της ομάδας να μην συνεχίσει στον ημιτελικό του Κυπέλλου και τόνισε πως πρέπει να υπάρξει τέλος στην κωμωδία.

«Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Τα έχουμε πει, κάναμε προσπάθειες αλλά αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει. Έπρεπε να φύγουμε και πιο πριν στο παιχνίδι. Αλλά τέλος. Πρέπει να δώσουμε τέλος στην κωμωδία. Πρέπει η πολιτεία να πάρει τα μέτρα της για να καθαρίσει η βρωμιά», ανέφερε αρχικά ο γενικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», προτού σχολιάσει την δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπολου, λέγοντας: «Μάλλον αυτό εύχεται, να φύγουν οι Αγγελόπουλοι».

Γιαννακόπουλος: Άφησε στρινγκ στον πάγκο του Ολυμπιακού – Επίθεση στους Αγγελόπουλους 
Μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στο β’ ημίχρονο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ άφησε ένα κόκκινο στρινγκ στον πάγκο των ερυθρόλευκων! «Όλα αυτά που γίνονται είναι μεθοδευμένα. Έχουν απλήρωτους παίκτες. Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Οι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγουν από τον Ολυμπιακό. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Και εμείς έχουμε χάσει αλλά δεν φεύγουμε από το γήπεδο», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο.

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνος
Λίγο μετά τις 21:30 οι τρεις διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνος το οποίο αναφέρει:

«Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν 10 πυρσούς.

Ο αγώνας διεκόπη σε βάρος της ομάδας Β’ (Ολυμπιακός) γιατί δε εμφανίστηκε στην έναρξη του Β’ ημιχρόνου.
Χορηγήθηκε προθεσμία 15 λεπτών μετά το πέρας της οποίας έκλεισε οριστικά το φύλλο αγώνος.

Το σκορ στο σημείο της διακοπής ήταν 40-25.

Ακολουθεί έκθεση των διαιτητών».

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΟΚ σε περίπτωση αποχώρησης χωρίς λόγο από αγώνα, η ομάδα τιμωρείται με αφαίρεση ενός ή δύο βαθμών

πηγή : Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις