Ντέρμπι αποδείξεων το Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα, το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι μονόδρομος στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου η ομάδα να βρεθεί σε θέση ισχύος, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να νικήσουν μια ομάδα, η οποία μετρά 12 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (έναν ολόκληρο γύρο), καθώς η τελευταία απώλεια βαθμών για τους «κυανόλευκους» ήταν στο ματς του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό (0-0).

Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται με ηρεμία για το ντέρμπι, γνωρίζουν πως θα πρέπει να αποφύγουν και το παραμικρό λάθος, προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τη νίκη, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και αξιόλογο αντίπαλο, που θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία. Η Νίκη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ράτκο Ντόστανιτς, οι «κυανόλευκοι» μετρούν οκτώ σερί νίκες στο πρωτάθλημα με συνολικό απολογισμό τερμάτων 24-0.

Ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει μόνο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα (οκτώ) με τέρματα 31-3. Παρουσιάζεται πολύ δυνατός εντός έδρας, ωστόσο, καλείται να σκοράρει απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, η οποία έχει δεχθεί μόλις τέσσερα τέρματα. Μάλιστα, στο Πανθεσσαλικό η Νίκη δεν έχει δεχθεί γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει συνολικά 30 τέρματα στο στάδιο (30-0).

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίστηκε την Πέμπτη χωρίς προβλήματα, με τον Περικλή Αμανατίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις