«Μιλήστε με τον Πόνσε και μετά ελάτε σε εμάς»

Στο πλέον σημαντικό ζήτημα των τελευταίων ημερών φαίνεται πως έχει μετατραπεί για την ΑΕΚ η παραμονή του Εζεκιέλ Πόνσε στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει καταφέρει να πετύχει 15 γκολ σε 30 ματς με την «Ένωση», η οποία έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα κρατήσει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή.

Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα για να καθίσει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ο Μανόλο Χιμένεθ ήρθε σε επικοινωνία με τον καλό του φίλο και πρώην συνεργάτη του, Μόντσι, για το θέμα της παραμονής 22χρονου φορ.

Ωστόσο, υπήρξε επικοινωνία και σε επίπεδο υψηλόβαθμων στελεχών των δύο διοικήσεων.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τη Ρόμα για το θέμα του Πόνσε και το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η απάντηση των Ιταλών ήταν η εξής: «Μιλήστε μαζί του για την υπογραφή νέου συμβολαίου και μετά ελάτε να συζητήσουμε και να τα βρούμε».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ για να μπορέσει να κάνει δικό της τον Αργεντινό θα πρέπει να διαθέσει 6 εκατ. ευρώ (σε 5 δόσεις) για το 70% των δικαιωμάτων του ή 7 εκατ. ευρώ για το 85%.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις