Σκέψεις στον Ολυμπιακό για συμμετοχή σε Αδριατική Λίγκα και VTB!

“Ξένοι διαιτητές ή δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό”, ήταν το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στη χθεσινή ανακοίνωσή της, μετά την αποχώρηση της ομάδας στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου με τους «πράσινους», λόγω παραπόνων για τη διαιτησία.
Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού εμφανίζονται αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί ως το τέλος, ακόμη κι αν αυτό… σπάσει! Όπως αναφέρει η «Live Sport», είναι υπό διερεύνηση από τους ανθρώπους των Πειραιωτών η ενδεχόμενη συμμετοχή σε άλλη διεθνή λίγκα, όπως η Αδριατική Λίγκα (κάτι ανάλογο είχε πράξει παλαιότερα και η Μακάμπι) και η VTB League.
Εφόσον ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να πετύχει αυτά που θέλει, τα οποία οι ιδιοκτήτες του θεωρούν αναγκαία και δίκαια, είναι αρκετά πιθανό να δρομολογήσουν τις διαδικασίες για να αγωνιστούν σε άλλο πρωτάθλημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Μάλιστα εκτιμάται ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η προσέλευση του κόσμου και το κίνητρο για τους χορηγούς θα είναι αυξημένα αν ο Ολυμπιακός αντί για το Ρέθυμνο, τον Κολοσσό ή τον Χολαργό και τις άλλες ομάδες της Α1, αντιμετωπίζει την Παρτιζάν, τον Ερυθρό Αστέρα, την ΤΣΣΚΑ ή τη Χίμκι.
Επιπλέον μία τέτοια λύση, αφήνει στους «ερυθρόλευκους» ελεύθερο το πεδίο για προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια, ενώ τους επιτρέπει να είναι αταλάντευτοι σε όσα αιτούνται στη χθεσινή ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις