Σήμερα Παρασκευή η ετήσια συνεστίαση του Ολυμπιακού Β.

Η ετήσια συνεστίαση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή στην κοσμική ταβέρνα «Γκάζι». Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:
«Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει ότι ο φετινή συνεστίαση του συλλόγου που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του, θα πραγματοποιηθεί στην κοσμική ταβέρνα «Γκάζι» Παγασών 23, στο Βόλο, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 22.00, τηλ. καταστήματος 2421087196 και 6945078540.
Θα διατεθούν κάρτες εισόδου που για ένα άτομο θα τιμάται 20 ευρώ, για δύο άτομα 35 ευρώ και θα περιλαμβάνουν πλήρες μενού με δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική με τους γνωστούς καλλιτέχνες Γιώργο Πάγκαλο και Αΐντα.
Η παρουσία των φίλων του συλλόγου θα μας δώσει μεγάλη χαρά, γιατί θα αποδείξει για ακόμη μία φορά τη μεγάλη δυναμική μας και παράλληλα θα ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε όλα τα τμήματα μας να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες που αγωνίζονται, όπως αρμόζει στην ιστορία μας.
Οι κάρτες εισόδου θα διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και στην είσοδο της εκδήλωσης. Σας περιμένουμε όλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις