Πέντε ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα ΝΠΣ Βόλος-Δόξα Δράμας

Τη Δόξα Δράμας υποδέχεται την Κυριακή ο ΝΠΣ Βόλος στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, με στόχο να δώσει συνέχεια στις νίκες στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, διατηρώντας τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. Ο Χουάν Φεράντο, θα αποφασίσει μετά και την προπόνηση του Σαββάτου, αν θα χρησιμοποιήσει τον Κάρλες Κότο. Ο Ισπανός μέσος είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και μένει να δούμε αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Δόξα. Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος είναι τιμωρημένος, ενώ θυμίζουμε πως τραυματίες είναι οι Φώτης Καραγκιολίδης και Άλμπερτ Ρούσσος.

Τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.
Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.
Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).
Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.
Υπενθυμίζουμε, η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ..
Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).