Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Νίκης

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο, με τον κ. Ντόστανιτς να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του τιμωρημένου Μέτσε. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 11:00, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο επικρατεί ηρεμία και όλα κυλούν βάσει προγράμματος, όπως σε κάθε παιχνίδι της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν κατανοήσει την σπουδαιότητα της αναμέτρησης για όλους τους λόγους που κάνουν σημαντικό ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι σαφές πως πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον και το γεγονός πως ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο του πρωταθλητή, το γόητρο πάντα θα αποτελεί υψίστης σημασίας κίνητρο για τη νίκη.

Ο κ. Ντόστανιτς δεν αναμένεται να αλλάξει αγωνιστική φιλοσοφία και θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο να επιβάλλει τον ρυθμό της και να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Μία ενδεχόμενη νίκη, ουσιαστικά στέφει πρωταθλήτρια τη Νίκη Βόλου καθώς στα εναπομείναντα παιχνίδια θα πρέπει οι κυανόλευκοι να αυτοκτονήσουν για να απολέσουν τον τίτλο.

Η σημερινή (15/02, 21:00) παρουσία των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας στην κοπή της πίτας του Blue Club αναμένεται να τονώσει ηθικά την ομάδα, μιας και οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν τον τρόπο να μεταδώσουν στους ποδοσφαιριστές το πάθος για τη νίκη στο παιχνίδι με τον αιώνιο αντίπαλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις