Πλήγμα για Θησέα ο τραυματισμός του Δημητριάδη

Πλήγμα για τον Θησέα αποτελεί ο τραυματισμός του Αρκάδιου Δημητριάδη. Ο αμυντικός της ομάδας της Αγριάς τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση, που έγινε στο «Βασδέκειο» και υπάρχει φόβος ότι πειράχτηκε ο χιαστός. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Όπως είναι φυσικό, θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι του Θησέα με τον Φωκικό στην Αγριά, όπως και ο στρατευμένος Πέτρος Αγιασιώτης, ο οποίος κλήθηκε την περασμένη Τρίτη να υπηρετήσει τη θητεία του στο Μεγάλο Πεύκο.

Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερις επιστροφές στην ομάδα, καθώς εξέτισαν την ποινή τους οι: Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Πέτσης και Μπόρας.

Διαθέσιμοι είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής. Μάριος Φουρκιώτης, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις