Έτοιμος για το ντέρμπι με τη Νίκη ο Ολυμπιακός

Παραμονή του ντέρμπι με τη Νίκη και στον Ολυμπιακό Βόλου δηλώνουν έτοιμοι για τη «μάχη» που θα κρίνει πολλά, όσον αφορά την κατάκτηση της πρωτιάς στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» όλη την εβδομάδα έχουν δουλέψει στις προπονήσεις πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν στο αυριανό ντέρμπι, γνωρίζοντας πολύ καλά πως θα κληθούν να κερδίσουν μια ομάδα που έχει εντυπωσιακά στατιστικά φέτος στο πρωτάθλημα. Η Νίκη μετρά 12 σερί νικηφόρα αποτελέσματα, έχει να δεχθεί γκολ εδώ και οκτώ παιχνίδια (από τότε που την τεχνική ηγεσία ανάλαβε ο Ράτκο Ντόστανιτς), ενώ στο Πανθεσσαλικό έχει φέτος σημειώσει 30 γκολ χωρίς να δεχθεί τέρμα. Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 50 γκολ, ενώ έχουν δεχθεί μόλις τέσσερα (καλύτερη, επίσης, άμυνα στον 4ο όμιλο).

Βέβαια, για τους παίκτες του Ολυμπιακού αυτά τα στατιστικά λίγη σημασία έχουν, καθώς πιστεύουν στις δυνατότητές τους, ως ομάδα και δεν ξεχνούν πως στα δύο επίσημα παιχνίδια που έδωσαν φέτος με αντίπαλο τη Νίκη (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΘ), μετρούν μία ισοπαλία (0-0) και μία νίκη με 3-2 στο Κύπελλο.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι», ως γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο (οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς) και με συνολικό συντελεστή τερμάτων 31-3.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί (16/2) και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αξίζει να αναφέρουμε, πως η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Βόλου και από εκεί θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής για το Πανθεσσαλικό.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις