Δύο παιχνίδια σήμερα για τη Σούπερ Λιγκ

Στη… σκιά του ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ που θα γίνει αύριο στο Καραϊσκάκη, η 21η αγωνιστική αρχίζει σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Στις 19.00 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στις 19.30 στα Ιωάννινα ο ΠΑΣ κοντράρει τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρ.
Στην αποστολή για το εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ συμπεριέλαβε τον Δημήτρη Κουρμπέλη ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας διεθνής είχε ένα κάταγμα στη, μύτη αλλά τελικά μπήκε κανονικά στην «πράσινη» αποστολή και μάλλον θα παίξει, ακόμη κι αν χρειαστεί να φορέσει προστατευτική μάσκα. Εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Ουσμάν Κουλιμπαλί και Εμάνουελ Ινσούα.
Την τελευταία στιγμή αναμένεται να πάρει την απόφασή του για τη διάταξη που θα έχουν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο ο Γιώργος Δώνης. Προχθές δοκίμασε σχήμα με τρεις και με τέσσερις αμυντικούς, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το σχήμα στο οποίο θα καταλήξει για τον σημερινό αγώνα.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα, Βέργος και Καμπετσής.
Με τρεις απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ιγκλέσιας, Πασαλίδη και Μουνάφο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.
Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνες, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Φερνάντες, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας, Αραβίδης.

ΠΑΣ Γιάννενα-Ατρόμητος
Μπόλικα προβλήματα για τον ΠΑΣ Γιάννενα ενόψει της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κριζμάν και Σκόνδρα, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Σεργκελασβίλι, Παμλίδης και Ξύδας που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν έβγαλε αποστολή για το ματς και κάλεσε άπαντες στο γήπεδο. Ωστόσο ούτε ο Κάργας θα είναι πιθανότατα σε αυτή καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος.
Μία επιστροφή αλλά και τρεις απουσίες για τον Ατρόμητο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. O Nταμίρ Κάναντι συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό ματς τον Βασιλακάκη, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Μούγιακιτς και Ουγκράι αλλά και τον τιμωρημένο Μάντσον.
Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζησαΐας , Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ, Κατράνης, Στρούγγης.

Το πρόγραμμα
Σάββατο 16/2
19.00 Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρ.
19.30 ΠΑΣ Γιάννενα-Ατρόμητος
Κυριακή 17/2
15.00 ΑΕΛ-Ξάνθη
17.15 Λεβαδειακός-Παναιτωλικός
18.00 Άρης-Πανιώνιος
19.30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Δευτέρα 18/2
19.00 Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ
19.30 ΟΦΗ-Λαμία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις