Θεοδοσιάδης: “Πρέπει να νικήσουμε”

Το διπλό του Πιερικού στην Αμφισσα επί του Φωκικού έδωσε «αέρα» και ψυχολογία. Δεν αρκεί ωστόσο μόνο μία νίκη για να υλοποιήσει κάποια ομάδα τον στόχο της.

Απαιτείται διάρκεια. «Για να αποκτήσει αξία το διπλό στην Άμφισσα, αλλά και να γίνουμε παράλληλα πιο άνετοι βαθμολογικά πρέπει να νικήσουμε τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας», υποστήριξε μέσω της «Metrosport» ο Νίκος Θεοδοσιάδης, προπονητής του Πιερικού.

Τοπικό ντέρμπι, επομένως, ενόψει για την Πιερία. «Είναι παιχνίδι, το οποίο έχει τοπικό στοιχείο, αλλά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση», υποστηρίζει ο Θεοδοσιάδης. Είναι αισιόδοξος και σίγουρος για την παρουσία των ποδοσφαιριστών του. «Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη. Τη θέλουμε πολύ. Είμαστε ακόμη χαμηλά, έχουμε δουλειά μπροστά μας», ήταν τα λόγια του. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένα μόλις τρίποντο.

Ούτε νίκη!

Ο Πιερικός – είναι το μεγάλο όνομα του νομού και ο σύλλογος με τη βαριά φανέλα – βρίσκεται στη 10η θέση με 19 βαθμούς, ενώ ο Αχιλλέας είναι στη 12η θέση με 16 πόντους. Λογικά, αναμένεται και αρκετός κόσμος, ενώ οι «μελανόλευκοι» δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Επιστρέφει μάλιστα και ο Σκλιοπίδης. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι, πάντως, ότι ο Αχιλλέας σε επίπεδο Γ’ Εθνικής δεν έχει χάσει από τον Πιερικό!

Στα πέντε παιχνίδια, τα τέσσερα έχουν λήξει ισόπαλα και στο ένα κέρδισε ο Αχιλλέας. Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2). Δύο εξ αυτών των αναμετρήσεων στο πρόσφατο παρελθόν ήταν με γηπεδούχο τον Πιερικό και στα άλλα τρία ο Αχιλλέας αγωνίστηκε στην έδρα του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις