Ξέσπασμα από Κατσιγιάννη: Οι ψεύτες και ο γελοίος!

Ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων, έκανε προσωπική δήλωση σε πολύ επιθετικό ύφος κατά του Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά:

Προσωπική δήλωση του Νίκου Κατσιγιάννη για τα όσα πραγματικά έγιναν, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου:

«Επειδή τους βλέπω να βγαίνουν και να κλαψουρίζουν σε διαφορά sites για το δήθεν επεισόδιο με τον προπονητή μας Πέτρο Δημητρίου, χωρίς να λένε τα πραγματικά γεγονότα έχω να πω τα εξής:

Όλοι αυτοί οι ψεύτες, που τα παντελόνια τα έχουν για να μην κρυώνουν, με πρώτο τον αστείο παρατηρητή, που αντί να γράψει για την επίθεση στους παίκτες μας, για τα σπασμένα τζάμια στα αποδυτήρια από τους οπαδούς, ανακάλυψε σε συννενόηση με τον εντολοδόχο του το ψέμα με τον Πέτρο Δημητρίου! Ο διαιτητής δεν γράφει τίποτα στο φύλλο αγώνα. Ας βγουν να μας πουν για τα όσα προανέφερα, για το κρύο νερό με το οποίο ανάγκασαν να κάνουν μπάνιο οι παίκτες μας (αυτά ο γελοίος παρατηρητής δεν τα είδε;). Μάλλον, είχαν το παιχνιδάκι σίγουρο επειδή θα παίζαμε με πολλούς παίκτες από την Κ19! Τόσο πολύ τους πόνεσε που είχαν το θράσος να κάνουν και ένσταση κι όλο αυτό το show μετά το ματς, αντί να κάτσουν να προβληματίσουν γιατί έχασαν από τους πιτσιρικάδες μας! Έπρεπε κι εμείς, σαν τις γυναικούλες, να βγούμε και να κλαψουρίσουμε στα sites. Να βάλουμε την αστυνομία να γράψει έκθεση για τα απαράδεχτα γεγονότα που προανέφερα. Αντ αυτού προτιμήσαμε να πάρουμε το αεροπλάνο μας και να φύγουμε ως κύριοι που είμαστε. Και όχι να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Ψεύτες, ε ψεύτες και αν φοράτε παντελόνια βγείτε να πείτε την αλήθεια, έστω και τώρα. Όσον αφορά στον ψεύτη και γελοίο παρατηρητή που αντί να κάνει σωστά την δουλειά του, γράφει ό,τι του λένε να είναι βεβαιος πως θα παρέμβουμε στην Football League.

ΥΓ: Ο παίκτης μας Ηρακλής ουδέποτε είπε αυτά τα λόγια, που ισχυρίζονται, προς κανέναν. Και θα συμβούλευα τους ψεύτες να μην βάζουν λόγια όπως κάνουν 2 χρόνια τώρα σ’ αυτήν την κατηγορία με γεγονότα που δεν έχουν γίνει για να το παίζουν παρθένες!».

mikriliga.com