Καταζητούμενος στη Σκωτία παίκτης που απέκτησε η Παναχαϊκή!

Προ ημερών η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπιλέλ Μόσνι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρέιντζερς. Ο 31χρονος Τυνήσιος όμως έχει βεβαρημένο ιστορικό κακής συμπεριφοράς, ενώ εκκρεμεί ένα ένταλμα σύλληψης εναντίον του στη Σκωτία!

Ο στόπερ που απέκτησε η Παναχαϊκή είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ το 2015, όταν μετά το φινάλε του αγώνα Μάδεργουελ – Ρέιντζερς (3-0) γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του, Λι Έργουιν. Ο τελευταίος επεδίωξε να του δώσει το χέρι και όταν ο Μόσνι αρνήθηκε, τον έσπρωξε στην πλάτη. Ο Τυνήσιος αντέδρασε έντονα, τον… ξυλοφόρτωσε και τιμωρήθηκε με ποινή επτά αγωνιστικών.

Τα πιο πρόσφατα μπλεξίματά του με τον νόμο είναι τα περσινά, καθώς τον περασμένο Απρίλη ο Μπιλέλ Μόσνι, που αγωνιζόταν στη Νταντί Γιουνάιτεντ τότε, για επικίνδυνη οδήγηση και το δικαστήριο είχε οριστεί για τον περασμένο μήνα.

Ο Τυνήσιος άσος δεν παρουσιάστηκε στη δίκη, με αποτέλεσμα οι αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψής του, καθώς δεν γνώριζαν που μένει! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Ρέιντζερς είχε παραχωρήσει στον μουσουλμάνο ποδοσφαιριστή ειδικό δωμάτιο για να προσεύχεται, ενώ του είχε δοθεί και σχετική άδεια, προκειμένου να προσέρχεται με καθυστέρηση στις προπονήσεις της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις