“Αγκάλιασαν” τον τίτλο οι κορασίδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

«Αγκαλιά» με τον τίτλο στη Μαγνησία  για 4η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται η ομάδα κορασίδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού στο ντέρμπι κορυφής επιβλήθηκε στο ΕΑΚ του Βόλου της αξιόμαχης ομάδας του Γ.Σ. Σκιάθου με 51-40. Έτσι, οι νεαρές «ερυθρόλευκες», που έπαιξαν χωρίς την τραυματισμένη Παρασχάκη, υπερκάλυψαν τη διαφορά των τριών πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί στον αγώνα του α’ γύρου.

Η Πετρίνα Κανελλοπούλου με 21 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες, ενώ από τη Σκιάθο ξεχώρισε η νεαρή ταλαντούχα Βλασσοπούλου. Τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι από Σκιάθο και Βόλο, όπως και η παιδική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που συμπαραστάθηκε με ένθερμο τρόπο στις νεαρές “ερυθρόλευκες”, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κλίμα.

Δεκάλεπτα: 15-11, 30-19, 45-24, 51-40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σχοινά-Δέρβος): Κανελλοπούλου 21, Γκρίνια 11, Σιουμουρέκη 9, 8 Στάθη Φωτεινή 8, Κωστοπούλου 2, Στάθη Ιωάννα, Χαβδούλα, Μαντζιάρα, Τσατσαρώνη, Βούλγαρη Άννα, Βούλγαρη Αναστασία.

Γ.Σ. ΣΚΙΑΘΟΣ (Μπορίνος-Χαρανάς): Καπερώνη, Βλασσοπούλου Φ, Βλασσοπούλου Γ, Μακαρατζή, Βεργίνη Θ., Βάσια, Βαρθαλάμη, Διολέττα Α, Διολέττα Μ.

Δείτε τις photo που ακολουθούν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις