Η ώρα της αλήθειας για τον Ολυμπιακό Β. (pregame)

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Πανθεσσαλικό. Στις 3μ.μ. θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός-Νίκη, στο ντέρμπι των «αιωνίων» του Βόλου, με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον 4ο όμιλο.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, εκ των πραγμάτων, είναι υποχρεωμένοι να παίξουν μόνο για το νικηφόρο αποτέλεσμα, από τη στιγμή που η Νίκη έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα των τριών βαθμών και ευνοείται και με ισοπαλία. Αυτού του είδους τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, είναι ιδιαίτερα και πολλές φορές δεν τα κερδίζει η καλύτερη ομάδα.
Ο Περικλής Αμανατίδης αυτό που τονίζει συνεχώς στους παίκτες του είναι, να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι να κερδίσουν, να αγωνιστούν με πάθος, κερδίζοντας τις προσωπικές μονομαχίες, αποφεύγοντας τα λάθη και παίζοντας απλό ποδόσφαιρο.
Το ευχάριστο για τον προπονητή του Ολυμπιακού είναι, πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Μάλιστα, εκ των πραγμάτων κάποιοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν όχι μόνο εκτός ενδεκάδας, αλλά εκτός 18αδας.
Πάντως, δεν αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τη Στυλίδα, εκτός κι αν ο Περικλής Αμανατίδης αιφνιδιάσει με τις αποφάσεις του.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί και το απόγευμα της ίδια μέρας η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο του Βόλου και θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι για το Πανθεσσαλικό.
Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Ζάχος, Μπουτζίκος, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολακάκης, Μαργαρίτης, Καναβός, Κόλα, Ριζογιάννης, Ρόκας, Λώττας, Πατσής, Ναζίμ, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Ζγκούρη, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Φλίγκος και Μάντζιος.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι και η κινητοποίηση είναι μεγάλη. Το Πανθεσσαλικό αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν πορεία από τα γραφεία των Austrian Boys προς το Πανθεσσαλικό στάδιο, μέσω του περιφερειακού.

«Σφυρίζει» ο Καραντώνης
Το σημερινό ντέρμπι θα διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί θα είναι οι Θανάσης Παπαδάκης και Κώστας Γιάντσης, επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο Καραντώνης είναι αξιολογημένος διαιτητής Φούτμπολ Λιγκ, ο οποίος φέτος έχει διευθύνει τέσσερα ματς στην Β’ Εθνική και τρία στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μάλιστα, μεταξύ αυτών ήταν και τα παιχνίδια Οικονόμος Τσαριτσάνης-Ολυμπιακός 1-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (30/9) και Μετέωρα-Νίκη 0-2 (16/12).

Τα εισιτήρια του ντέρμπι
Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (πρόσβαση στην σκεπαστή κερκίδα και στο πέταλο φιλοξενούμενων).
Τιμή εισιτηρίου: 7€ (πρόσβαση στο Βόρειο πέταλο) δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys.
Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα (ισχύει και για τις δύο εισόδους).
Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα με πρόσβαση τόσο στη σκεπαστή κερκίδα, όσο και στο βόρειο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 3ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 13.30.
Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν αποκλειστικά και μόνο από την 1η πεζογέφυρα, όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους, ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το νότιο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 1ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 13.30.
Να σημειωθεί, ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις