Αποφασισμένοι για ΝΙΚΗ στο ντέρμπι (pregame)

Τη δυνατότητα να “καθαρίσει” από σήμερα (17/02) την υπόθεση “τίτλος”, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, δίνει στη Νίκη Βόλου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Πανθεσσαλικό. Οι κυανόλευκοι με νίκη εκτοξεύουν τη διαφορά στους έξι βαθμούς και βάσει της, μέχρι τώρα, πορείας τους και των αγώνων που ακολουθούν βαφτίζονται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή. Το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς θα αγωνιστεί για το νικηφόρο αποτέλεσμα, όμως και το ισόπαλο αποτέλεσμα θα θα διατηρήσει τους τρεις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, Ολυμπιακό Βόλου, δίνοντάς της σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνιστή της. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών και θα αγωνιστούν για το τρίποντο που θα τους φέρει στην ίδια θέση με τη Νίκη Βόλου, έχοντας όμως το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας, λόγω των περισσότερων βαθμών στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα και θα παρατάξει τους καλύτερους και πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αναλάβουν την αποστολή να κατακτήσουν την 13η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο για να κατακτήσουν τη νίκη και να δώσουν μεγάλη χαρά στον κόσμο που θα κατακλείσει το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού.

Μαζική και έντονη αναμένεται η παρουσία του κόσμου της Νίκης οι οποίοι θα αναχωρήσουν ομαδικά για το Πανθεσσαλικό, με το ραντεβού τους να είναι στις 1:00μ.μ. στο “Π. Μαγουλάς”.

«Σφυρίζει» ο Καραντώνης
Το σημερινό ντέρμπι θα διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί θα είναι οι Θανάσης Παπαδάκης και Κώστας Γιάντσης, επίσης από την ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο Καραντώνης είναι αξιολογημένος διαιτητής Φούτμπολ Λιγκ, ο οποίος φέτος έχει διευθύνει τέσσερα ματς στην Β’ Εθνική και τρία στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μάλιστα, μεταξύ αυτών ήταν και τα παιχνίδια Οικονόμος Τσαριτσάνης-Ολυμπιακός 1-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (30/9) και Μετέωρα-Νίκη 0-2 (16/12).

Τα εισιτήρια του ντέρμπι
Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (πρόσβαση στην σκεπαστή κερκίδα και στο πέταλο φιλοξενούμενων).
Τιμή εισιτηρίου: 7€ (πρόσβαση στο Βόρειο πέταλο) δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys.
Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα (ισχύει και για τις δύο εισόδους).
Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα με πρόσβαση τόσο στη σκεπαστή κερκίδα, όσο και στο βόρειο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 3ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 13.30.
Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν αποκλειστικά και μόνο από την 1η πεζογέφυρα, όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους, ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το νότιο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 1ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 13.30.
Να σημειωθεί, ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις