Με τη δύναμη της έδρας ο Θησέας κόντρα στον Φωκικό (pregame)

Πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί ο Θησέας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Αγριάς να βρίσκεται στην 5η θέση του 4ου ομίλου και σήμερα στο ματς με τον Φωκικό εντός έδρας (15.00) φιλοδοξεί να προσθέσει μία ακόμη νίκη και να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της παραμονής.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε με τον Λάκη Μπακάλη να αντιμετωπίζει δύο προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Αρκάδιος Δημητριάδης τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ενώ απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι και ο στρατευμένος Πέτρος Αγιασιώτης.
Πάντως, σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό (και αφού μεσολάβησε η νίκη στα «χαρτιά» με την Αναγέννηση Κ.) υπάρχουν τέσσερις επιστροφές, καθώς εξέτισαν την ποινή τους οι: Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Πέτσης και Μπόρας.
Διαθέσιμοι είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής. Μάριος Φουρκιώτης, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.
Ο Θωμάς Μπουρουζίκα από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει το σημερινό ματς. Βοηθοί θα είναι οι Χρήστος Νάκας και Δημήτρης Παραφέστας, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής διαιτησίας ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις