Αιολικός-Σκιάθος αναμετρώνται σήμερα για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Σήμερα Κυριακή Αιολικός και Γ.Σ. Σκιάθου αναμετρώνται στις 12μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας για τον 1ο όμιλο της 16ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ. Αμφότεροι έχουν κοινό σκοπό την παραμονή, αλλά η ομάδα του Αντώνη Μάνου βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα έχοντας έξι νίκες περισσότερες.

Στον αγωνιστικό τομέα στη διάθεση του προπονητή των γηπεδούχων βρίσκονται οι κάτωθι: Ζαρνακούπης, Λογοδότης, Σαμαράς, Kολτσιδόπουλος, Γεωργατζής, Βλασταρίδης, Φερχάτι, Δαρτιώτης, Βαγιόπουλος, Στρέτζος, Αντωνίου, Σούλης, Παπανικολάου, Μπούρας.

Στην αντίπερα όχθη οι νησιώτες εμφανίστηκαν αξιόμαχοι απέναντι στους ισχυρότερους Σπάρτακο και Γ.Σ. Αλμυρού εντός έδρας, αλλά έμειναν με την ικανοποίηση της καλής εμφάνισης αφού γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Οι προπονητές Δημήτρης Χαρανάς και Κώστας Κρίτσαλος βρίσκονται στην έχουν ξανά υπό τις οδηγίες τους τον Δημήτρη Παντέρα και τον Παναγιώτη Παπαδάκη, καθώς ανάρρωσαν από τραυματισμό.

Η σύνθεση του Γ.Σ. Σκιάθου είναι η παρακάτω: Χαρανάς, Κρίτσαλος, Δημοράγκας, Τζούμας, Κασαρτζιάδης, Δελημανώλης, Τσιμπλιαράκης, Μπουρτζίκας, Κατσαμπάς, Γραμματικός, Λεκάι, Κόντος, Σβίγκος, Παντέρας, Παπαδάκης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις