Για την 14η νίκη ο ΝΠΣ Βόλος με Δόξα Δράμας

Είναι το φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ ο ΝΠΣ Βόλος και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Οι «κυανέρυθροι» έχουν αποσπαστεί 11 βαθμούς από τον δεύτερο της κατάταξης Απόλλωνα Λάρισας και θέλουν να διατηρήσουν αυτή τη διαφορά, επικρατώντας και της Δόξας Δράμας.
Το παιχνίδι με τους «μαυραετούς» διεξάγεται σήμερα Κυριακή στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, με τον ΝΠΣ Βόλος στο στοχεύει στην 14η νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, προέρχονται από εκτός έδρας νίκη επί του Καραϊσκάκη με 1-0 και δηλώνουν έτοιμοι να προσθέσουν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αλέξανδρου Γκαλίτσιου, του ανέτοιμοι Κάρλες Κότο και των τραυματιών Φώτη Καραγκιολίδη και Άλμπερτ Ρούσσου.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και είναι οι εξής Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Πίσπας, Ενγκουέμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Κόκκορης, Βασιλείου, Κόκας, Πίτκας.
Τον σημερινό αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.
Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.
Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).
Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.
Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα της Κυριακής θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θανάσης Δραγούσης από την ΕΠΣ Κιλκίς, με βοηθούς τους Νίκο Τυριακίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Χρήστο Κρυώνα από την ΕΠΣ Σερρών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Πέτρος Δροσινός από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις