Λ. Μπακάλης: Να κερδίσουμε και για τον Δημητριάδη

Με την εικόνα που έχει δείξει φέτος ο Θησέας παρουσιάζεται ως το φαβορί για το «τρίποντο» στο σημερινό (17.2, 15.00) παιχνίδι με τον Φωκικό στην Αγριά, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στο ματς. Ο τεχνικός των «πρασίνων», Λάκης Μπακάλης μίλησε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία», ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Δημητριάδη:

«Το παιχνίδι με τον Φωκικό κρύβει παγίδες. Όλα τα ματς με ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία παρουσιάζουν δυσκολία, καθώς παίζουν πολύ αμυντικά και κλείνονται στα καρέ τους. Για να διασπαστεί η άμυνά τους θα πρέπει να πιέζουμε διαρκώς και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, μέχρι να τα καταφέρουμε. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και για τον Δημητριάδη. Ο τραυματισμός του μας έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να επιστρέψει γερός όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Ο Βελεστινιώτης προπονητής δεν παρέλειψε να ζητήσει τη συμπαράσταση των φίλων του Θησέα σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση: «Με νίκη απέναντι στον Φωκικό θα κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Θέλουμε, λοιπόν, κοντά μας τον κόσμο της Αγριάς, να γίνει ο 12ος παίκτης μας και να μας βοηθήσει να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Πηγή: Εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις