Νίκησε και κράτησε τις αποστάσεις

Ο ΝΠΣ Βόλος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Δόξας Δράμας και να διατηρήσει το +11 που τον χωρίζει από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, ενώ αύξησε την διαφορά από την Κέρκυρα που βρίσκεται στην 3η θέση.

Οι «Μαυραετοί» παρά την πίεση που είχαν από τους γηπεδούχους από την αρχή της αναμέτρησης, κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Δούμτσιος με κεφαλιά στο 24ο λεπτό άνοιξε το σκορ, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Ηλιόπουλο που ισοφάρισε σε 1-1 στο 35ο λεπτό. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, με τον Βόλο να χάνει δύο ποδοσφαιριστές με αναγκαστικές αλλαγές. Τελικά βρήκε τη λύση στο 72ο λεπτό με τον Πίσπα που έστειλε πρώτα τη μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Πλέον η Δόξα Δράμας έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στην βαθμολογία, ενώ ο Βόλος απέχει 11 πόντους από τον δεύτερο της βαθμολογίας Απόλλωνα Λάρισας και 14 από την τρίτη Κέρκυρα.

ΓΚΟΛ: 35’ Ηλιόπουλος, 72’ Πίσπας – 24’ Δούμτσιος

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Καρρίκι, Δημόπουλος (52’ Ανδρικόπουλος), Ουνγιαλίδης, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Λούκας (48’ Βασιλείου – 62’ Πίσπας), Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Μάντζης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ανδρέου, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Αυγενικού (78’ Σούμα), Λεμονής (59’ Κρουθ ), Μπαϊκαρά (87’ Σαμπανίδης), Δούμτσιος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγούσης (Κιλκίς)

ΒΟΗΘΟΙ: Τυριακίδης (Μακεδονίας), Κρυωνάς (Σερρών)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις