Μ. Αποστολίδης: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα

Τους ποδοσφαιριστές της Νίκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Μάνος Αποστολίδης. Ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» δήλωσε για το παιχνίδι: «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που απέδειξε πως αγαπά τη Νίκη και είναι κοντά στην ομάδα. Θέλω να απολογηθώ για το αποτέλεσμα, το οποίο ήταν τέτοιο, που δεν μπορέσαμε να δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Δυστυχώς εμείς το κακό μας το παιχνίδι το κάναμε σήμερα και δεν έχουμε δικαιολογία. Απλά, στη φάση του πρώτου γκολ, ένας τέτοιος διαιτητής δεν μπόρεσε να αντιληφθεί, ότι δεν ήταν πάσα του αμυντικού, αλλά του επιθετικού και θεωρώ πως υπήρχε ξεκάθαρο οφσάιντ. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο λεπτό και στη συνέχεια, δυστυχώς, δεν είχαμε την ηρεμία, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε.

Δεχθήκαμε δεύτερο γκολ, ακόμη μία φορά από στατική φάση, χωρίς λόγο και δεν δείξαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό το ντέρμπι. Συνεχίζουμε διεκδικώντας την πρώτη θέση. Δυστυχώς, χάσαμε το αβαντάζ που είχαμε, βρισκόμαστε σε θέση κυνηγού και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Να κερδίσουμε τα εναπομείναντα ματς και να τελειώσουμε τη χρονιά επιτυχημένα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις