Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 17ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)  

Εξαιρετική είναι η εξέλιξη του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, όπου ο Τοξότης το ένα από τα δυο ντέρμπι κορυφής που είχαμε το Σάββατο επικράτησε της Δάφνης με 0-1 κι πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, “γκρεμίζοντας” από εκεί την ομάδα των Αγ. Αναργύρων, η οποία δείχνει να είναι σε παρατεταμένη αγωνιστική κρίση, καθώς μετρά τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς νίκη, έχοντας μείνει πλέον στη δεύτερη θέση με 32β.

Η ΦΘ Αγχιάλου βρίσκεται κι αυτή στη δεύτερη θέση, με τη νίκη που έκανε επί του Ελευθεριακού (5-1). Ο τρίτος συγκάτοικος της ίδιας θέσης του βαθμολογικού πίνακα είναι ο Ιάσων Αλ. Μεριάς που ηττήθηκε 1-3 από την Αθλητική Ένωση 2002, η οποία συνεχίζει μία ξέφρενη πορεία,  κερδίζοντας όλους τους πρωτοπόρους και κάνοντας ένα ντεμαράζ που τη φέρνει σε θέση να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία, όντας ακόμα μια ομάδα που θα παλέψει για αυτό το σκοπό.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Μακρινίτσα, η οποία αθόρυβα έχει σκαρφαλώσει σε απόσταση μιας νίκης, από τη δεύτερη προνομιούχο θέση για άνοδο, ισοβαθμώντας με την ΑΕ 2002 (29 β.) μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Παγασητικού με 3-0.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
ΦΘ Αγχίαλος-Ελευθεριακός 5-1
Δάφνη-Τοξότης 0-1
Μικροθήβες-Πηλέας 1-2
Ιάσων ΑΜ-ΑΕ 2002 1-3
Πανιώνιος-Αστέρας 4-0
Μακρινίτσα-Παγασητικός 3-0
Ρεπό: Άνθιμος Γαζής

Η Βαθμολογία

*Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Μακρινίτσα έκαναν το ρεπό τους στο β΄ γύρο

Η επόμενη- 18η αγωνιστική
Δάφνη- ΦΘ Αγχιάλου
Ελευθεριακός – Μικροθήβες
Τοξότης- Ιάσων Α.Μ.
Πηλέας- Άνθ. Γαζής
ΑΕ 2002- Πανιώνιος
Αστέρας Ριζ.- Παγασητικός
Ρεπό: Μακρινίτσα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις