Χ. Φεράντο: Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολους μήνες

Την αυτοσυγκέντρωσή του έχασε ο ΝΠΣ Βόλος, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ από τη Δόξα Δράμας. Αυτό υποστήριξε ο Χουάν Φεράντο στη συνέντευξη Τύπου και χαρακτήρισε πολύ δύσκολους τους δύο μήνες που ακολουθούν. Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη (2-1) του πρωτοπόρου:

«Στο πρώτο 20λεπτο είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Η ομάδα έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της σε κάποιες ενέργειες. Το γκολ που σημείωσε η Δόξα Δράμας ήταν στην κακή συγκέντρωση που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο, γιατί κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές που δεν ήταν πάνω στο τακτικό πλάνο για να αλλάξει κάτι.

Είμαι χαρούμενος γιατί ο νεαρός Ανδρικόπουλος πήρε χρόνο, για τη δουλειά του Πίσπα και θέλω να σταθώ στην ατυχία του Βασιλείου, ο οποίος πέντε λεπτά μετά την είσοδό του τραυματίστηκε.

Συνεχίζουμε. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο με τον Απόλλωνα Πόντου. Συνεχίζουμε τη δουλειά, καλή τύχη στη Δόξα. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε καθαρό μυαλό, γιατί αυτός και ο επόμενος είναι πολύ δύσκολοι μήνες».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις