Blue Club: Η οργή μας ξεχειλίζει

Την οργή τους εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον τρόπο που αυτή ήρθε. “Η έλειψη πάθους και ψυχής που απαιτούνται σε τέτοιους αγώνες, ευθύνεται για τη χθεσινή ξεφτίλα” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Blue Club.

Η ανακοίνωση:

“Η οργή μας ξεχειλίζει…! Θα θέλαμε πάρα πολύ να μιλάμε για το γκολ οφσάιντ που δεχτήκαμε και έδειξε τις προθέσεις της διαιτησίας από την αρχή… Επειδή όμως σαν Νικιώτες έχουμε μάθει να μιλάμε και να φερόμαστε αντρίκια και με αξιοπρέπεια οφείλουμε να παραδεχτούμε πως αιτία της χτεσινής ξεφτίλας ήταν η έλλειψη πάθους και ψυχής που απαιτούνται σε τέτοιους αγώνες…

Κύριοι ήσασταν ανύπαρκτοι χτες και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία! Η χαλαρή συγγνώμη στον υπέροχο λαό μας που είναι πάντα δίπλα σας δεν είναι αρκετή και καλύτερα να μην μπαίνατε στον κόπο να τη ζητήσετε καν! Έτσι κι αλλιώς έχουμε χορτάσει από λόγια. Εξάλλου αν νιώθατε το βάρος της φανέλας που φοράτε, θα ερχόσασταν στο τέλος του αγώνα μπροστά στον πικραμένο κόσμο στην κερκίδα να δεχτείτε τα παράπονα! Όπως οφείλατε μετά από τέτοια ντροπιαστική εικόνα! Διοίκηση και παίχτες κάνατε μάγκα μέχρι και το γραφικό στα μικρόφωνα του γηπέδου που προκαλούσε συνεχώς τον κόσμο της Νίκης… Αναστήσατε τον κάθε καραγκιόζη πάνω στις πλάτες μας! Συμπέρασμα: Χτες κόσμος παρών Διοίκηση και παίχτες απόντες! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας όλοι όσοι ασχολείστε με τη Νίκη: Φέτος μόνο ΑΝΟΔΟΣ!!!

Υ.Γ.: Χτες κατάλαβαν κάποιοι ότι, όταν ο κόσμος της Νίκης είναι συσπειρωμένος, δεν καταλαβαίνει από φουσκωτά αγόρια και σαμπρέλες..Γι’ αυτό ΣΕΒΑΣΜΟΣ!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις