Νέος πρόεδρος στην ΕΕΑ

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε πως ο Στέφανος Στεφανόπουλος αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στην ΕΕΑ.

Ύστερα από τρεις μήνες, ο υφυπουργός Αθλητισμός Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο λόγος για τον Στέφανο Στεφανόπουλο, ο οποίος είναι συνταξιούχος Εφέτης και για αρκετά χρόνια, έως και τον Σεπτέμβριο του 2015, ήταν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Η ΕΕΑ θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι και στις πρώτες της συνεδριάσεις αναμένεται να ασχοληθεί με την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων, καθώς εκκρεμούν ενστάσεις στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Αρ. φύλλου 69/ΥΟΔΔ) ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Συνταξιούχος Εφέτης Στέφανος Στεφανόπουλος με Αναπληρωτή τον παραιτηθέντα Εφέτη Επί Τιμή Γεώργιο Ζώη.

Με την ίδια απόφαση αντικαταστάθηκαν τα παραιτηθέντα μέλη Γεώργιος Καραμπέτσος και Νικόλαος Παναγιωτούνης από τους Μαριέττα Καννά και Ιωάννη-Μηνά Κετεντζιάν αντίστοιχα.

Κατά τα λοιπά ισχύει ως έχει η αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΕΑΕΑ/268616/19140/2703/86/12-08-2016 (ΦΕΚ 441/ΥΟΔΔ/16-08-2016) απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις