Γ. Καφενταράκης: Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του

Ο κ. Γιάννης Καφενταράκης, φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 89.5. Ο κ. Καφενταράκης μίλησε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα προσπάθεια των «ερυθρόλευκων», το τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι, το φετινό στόχο του Ολυμπιακού, για το αν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας με δόσεις, τη ρύθμιση των εκατό δόσεων, τις μεταγραφές, αλλά και για το εάν έχει χαθεί χρόνος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Καφενταράκη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινή προπόνηση», όπως την απομαγνητοφώνησε το Goalpost.gr:

Για τη νέα προσπάθεια: «Δεν περισσεύει κανένας και πρέπει να είμαστε εργάτες για την αγαπημένη μας ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να τη στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Προσπαθούμε να μαζέψουμε και τον κόσμο. Θέλουμε και τη στήριξη του κόσμου, παρόλο που γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Θέλουμε τη στήριξη του για να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο τέλος του χρόνου, όπως κάναμε για παράδειγμα χθες με την Εθνική. Υπάρχουν επιστήμονες και επιχειρηματίες που στηρίζουν τα μέλη της διοίκησης και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι: «Επειδή συμμετείχα και στην περσινή διοίκηση, αυτοί οι δύο άνθρωποι (σ.σ. ο Βαρούτσικος και ο Τόρης) δώσανε και την ψυχή τους. Κάνανε την προσπάθεια τους, αλλά δεν είχαν άλλο κόσμο στο πλευρό τους από την πόλη, ο οποίος θα μπορούσε να τους στηρίξει οικονομικά. Φέτος, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και βάλαμε αυτή την τιμή στα εισιτήρια, γιατί θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Σίγουρα υπάρχουν οι επιχειρηματίες που στηρίζουν, αλλά χρειαζόμαστε και τον κόσμο, γιατί είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας».

Για το φετινό στόχο της ομάδας: «Βάλαμε ένα στόχο και πιστεύω ότι πάρα πολύς κόσμος από την πόλη θέλει να δει την ομάδα να παίζει, εκεί που αξίζει (σ.σ. στη Σούπερ Λιγκ). Το σύνθημα αυτό προσπαθεί να ακολουθήσει πολύς κόσμος, παρά τις δύσκολες συγκυρίες για τη χώρα μας. Υπάρχει κόσμος που θέλει να δει τον Ολυμπιακό Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Θέλουμε περισσότερη συσπείρωση για να είμαστε πιο κοντά στο στόχο».

Για το αν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας με δόσεις: «Η διαδικασία είναι γνωστή για να πάρει κάποιος το εισιτήριο διαρκείας. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό, θα ανακοινωθεί. Τα εισιτήρια είναι πολύ οικονομικά, αφού με τα παιχνίδια του Κυπέλλου βγαίνει 5 ευρώ ο αγώνας. Με αυτό το εισιτήριο των 120 ευρώ, εκτός από τα επίσημα μπορεί να καθίσει κάποιος στο γήπεδο, όπου θέλει».

Για τη ρύθμιση των 100 δόσεων: «Είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι μια ανάσα για την ΠΑΕ. Στόχος είναι να τηρούμε πιστά τους κανόνες, είτε αυτοί είναι του ΙΚΑ, είτε της εφορίας. Αυτός είναι ο στόχος για να είμαστε υγιείς και να μπορέσουμε να πάρουμε κάποια στιγμή αδειοδότηση για να παίξουμε στη Σούπερ Λιγκ».

Για τις μεταγραφές και για το αν έχει χαθεί χρόνος: «Υπάρχει ομάδα που ασχολείται με το συγκεκριμένο κομμάτι και κάθε μέρα που περνάει θα βλέπουμε ίσως και κάτι διαφορετικό. Η ομάδα ετοιμάζεται να αναχωρήσει την Παρασκευή για το Καρπενήσι. Αυτός είναι ο σχεδιασμός που γίνεται αυτή τη στιγμή, με στόχο την γρήγορη και καλή λειτουργία της ομάδας. Δεν έχει χαθεί καθόλου χρόνος και μάλιστα, είμαστε πολύ μπροστά σε αρκετά πράγματα. Είμαστε πανέτοιμη για όλα».

Δημήτρης Μπιτολάς για τo Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις